Van technische taal tot inspirerende innovatie content

Je bent innovatief en dat wil je graag laten zien. Wij vertalen complexe, technische informatie tot een begrijpbaar verhaal.

Lees meer

Matchmaking voor innovators

Hoe kan je de energietransitie versnellen? Bijvoorbeeld door goede ideeën en eigenaren van vastgoed bij elkaar te brengen.

Lees meer

Webinar TKI over batterijen als oplossing voor netcongestie

Omdat 2030 sneller voor de deur staat dan je denkt, vraagt TKI Urban Energy aandacht voor grootschalige batterijsystemen en afnamenetcongestie met een webinar.

Lees meer

Online zichtbaarheid vergroten van TECNO.team

Wij vergroten de zichtbaarheid van TECNO.team. Zo kunnen zij hun YASDA verkoop een boost geven en het meest authentieke bedrijf in de machine-industrie worden.

Lees meer

Een einde aan verspilling in de fruitsector door Experience Fruit Quality

Met data en Artificial Intelligence verspilling in de fruitsector tegengaan, Experience Fruit Quality doet het. Wij helpen hen met de sales en marketing.

Lees meer

10 Webinars om te informeren over onderwijskansen

Hoe help je onderwijsprofessionals bij het aanpakken van een gecompliceerd probleem als kansenongelijkheid? Bied 10 informatieve webinars aan!

Lees meer

Webinar voor de bewoners van Gem Zeist

Een webinar om burgers te informeren over het project Nieuwe Verbindingen. Het aanmaken van een groot verkeerskruispunt door de jaren heen.

Lees meer

Webinar Buckaroo over platformeconomie

Hoe deel je als bedrijf kennis over een actueel en belangrijk thema in de betaalindustrie? Organiseer net als Buckaroo een informatief webinar!

Lees meer

Is je innovatie klaar om te scoren?

Is je innovatie klaar om op te schalen? De Readiness Assessment Tool geeft antwoord.

Lees meer