De Webinars van Inspectie van Onderwijs

Wat doet de Inspectie van het Onderwijs in 2024? Op een interactieve manier deelt de inspectie belangrijke informatie door middel van een webinarserie.

Lees meer

De Webinar van Blik Op Werk

Op een leuke en actieve manier in contact staan met jouw doelgroep. En ze op deze manier te kunnen informeren en inspireren.

Lees meer

De Webinar van Gemeente Stichtse Vecht

Een webinar met veel plezier en interactiviteit die collega's binnen de gemeente meeneemt in het schrijven van goede bestuurlijke stukken.

Lees meer

‘achter-de-schermen’ op de voorgrond bij Plein.nl

Laat het onzichtbare gedeelte van je bedrijf zien: je medewerkers, de sfeer, het koffiezetapparaat... En focus op het ware karakter van het grote warenhuis.

Lees meer

Oprechte klantcase-video’s voor De Ridder

Kwaliteit en service zijn de belangrijkste waarden, maar hoe maak je dit zichtbaar? Door de klanten niet alleen het woord te geven, maar ook de camera!

Lees meer

De hartverwarmende video over een coole campersafari

De NKC is de grootste camperclub van Europa en organiseert als non-profit organisatie evenementen met positieve impact. En dat leggen wij graag voor hen vast!

Lees meer

Van technische taal tot inspirerende innovatie content

Je bent innovatief en dat wil je graag laten zien. Wij vertalen complexe, technische informatie tot een begrijpbaar verhaal.

Lees meer

Matchmaking voor innovators

Hoe kan je de energietransitie versnellen? Bijvoorbeeld door goede ideeën en eigenaren van vastgoed bij elkaar te brengen.

Lees meer

Webinar TKI over batterijen als oplossing voor netcongestie

Omdat 2030 sneller voor de deur staat dan je denkt, vraagt TKI Urban Energy aandacht voor grootschalige batterijsystemen en afnamenetcongestie met een webinar.

Lees meer

Online zichtbaarheid vergroten van TECNO.team

Wij vergroten de zichtbaarheid van TECNO.team. Zo kunnen zij hun YASDA verkoop een boost geven en het meest authentieke bedrijf in de machine-industrie worden.

Lees meer

Een einde aan verspilling in de fruitsector door Experience Fruit Quality

Met data en Artificial Intelligence verspilling in de fruitsector tegengaan, Experience Fruit Quality doet het. Wij helpen hen met de sales en marketing.

Lees meer