Direct informatie?

Vul je vraag hier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Kies uit onze studio’s. Van 30 tot 300 m2, of organiseer een webinar bij jou op locatie. Wij begeleiden je van A tot Z. Bereken direct je prijs in onze prijscalculator! Onze studio’s vind je in de Werkspoorfabriek in Utrecht. De kantoorstudio van 30 m² is ideaal voor een tafelgesprek of kies voor de multifunctionele studio van 300 m² voor een evenement met publiek. Wij zorgen voor de organisatie, technische crew en productie. Dus ga zitten, en we gaan live in 3..2..1! 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor jouw webinarstudio in Utrecht!

Direct naar : Prijscalculator, Type studios, Cases, of veelgestelde vragen.

Studio 1 – Kantoorstudio (30 m2)

De ideale studio voor een tafelgesprek met 3 mensen. Deze compacte en professionele setting leent zich perfect voor een gesprek met je doelgroep. Of het nu medewerkers, klanten of geïnteresseerden van wat je wil vertellen zijn. Inclusief 2 TV schermen waarop je je bedrijfslogo en een presentatie of fotoshow voor de sfeer kunt weergeven.

 • 1 presentator en 2 sprekers (wisselmogelijkheid)
 • 2 tv’s voor logo en/of sfeerbeelden
 • Speciale webinartafel
 • Audio via dasspeldmicrofoons of tafelmicrofoons
 • iPad voor presentator
 • 2 werkplekken voor moderators om chat te beheren
 • Gratis Koffie/thee
 • Gratis parkeerplekken
 • 5 minuten lopen van Station Utrecht Zuilen

Studio 2 – De Kraan (300 m2)

Een grote ruimte met een rauw, industrieel karakter. Ideaal voor webinars met publiek. Professioneel uitgelicht en van perfect audio voorzien, leent De Kraan zich goed voor grotere producties. Denk daarbij aan een talkshow, een medewerkersbijeenkomst of een interactieve productdemonstratie.

 • Veel ruimte dus tot eindeloos aantal gasten
 • 300 m2 aan ruimte voor zitjes, tafels, etc.
 • 1 tv voor logo en/of sfeerbeelden
 • Speciale webinartafel mogelijk
 • Audio via dasspeldmicrofoons of tafelmicrofoons
 • iPad voor presentator
 • Publiek mogelijk
 • Catering mogelijkheden
 • Gratis parkeerplekken
 • 5 minuten lopen van Station Utrecht Zuilen

Prijscalculator. In 8 vragen direct inzicht in je prijs!

Hoeveel sprekers wil je tegelijk aan tafel? (inclusief presentator)
iPer persoon hanteren we een camera en een zenderset. Er kunnen meer mensen in beeld maar dan dienen we te wisselen.

Bekijk onze 2 studios in de video

Waarom kiezen voor onze webinar studio Utrecht?
Dit zijn de voordelen!

Eigen studio tot 300 m²

Onze studio’s zijn centraal gelegen in Utrecht. Zoals onze kleine studio (30 m²) en de grote Werkspoorstudio (300 m²) voor webinars met publiek.

Ervaring in campagnes

Als online reclamebureau zijn wij expert in campagnes. We helpen je graag met het opzetten van een campagne die meer kijkers trekt en meer impact maakt.

Interactieve webinars

In een interactief webinar doet de kijker actief mee met breakoutsessies (workshops), chats en polls. Wij hebben veel ervaring met deze vormen van een webinar.

De beste webinarsoftware

Wij gebruiken zelf Webinargeek die heel gebruiksvriendelijk is voor kijkers. Wil je je eigen software? Dat kan ook. We hebben ervaring met Zoom, Teams, Webex, etc.

Prijs kwaliteit verhouding

Een van de punten die wij vaak terughoren van onze klanten zijn onze uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. We snappen dat je een kwalitatief goede film wilt krijgen, maar we denken ook mee mee vanuit budget.

Makkelijk bereikbaar

Ons pand heeft gratis parkeerplekken en is 5 minuutjes lopen vanaf Station Utrecht Zuilen. Dus je sprekers of gasten kunnen altijd makkelijk terecht.

Wat onze klanten over ons zeggen

Gemeente Stichtse Vecht

Samenwerken met metmotion is een top ervaring van begin tot eind. Timo en zijn team zijn niet alleen gedreven en vakkundig, maar ook meedenkend en flexibel. Met hun energieke houding en aanpak is het webinar over de ‘Kwaliteit Bestuurlijke Stukken’ echt een succes geworden.

Tanja van Norden

NRO

Timo en zijn team zijn meedenkend, flexibel en echte professionals. Zonder borstklopperij leveren ze hoge kwaliteit; zo goed dat het onze webinarkijkers opviel en ze er hun complimenten over uitspraken. Er werken ook alleen maar heel aardige mensen. Samenwerken metmotion is elke keer een genoegen

Annemarijke Jolmers

“metmotion is al jaren vertrouwd leverancier van multimedia zoals videoproducties en websites. Het bureau denkt proactief met ons mee, is zeer flexibel en als non-profit zijn wij ook tevreden met de prijs-kwaliteitverhouding.”

TKI Urban Energy – Wendela Waller

iwell

Een multidisciplinair marketingbureau dat onze business haarfijn begrijpt en weet te vertalen in visuele hoogstandjes. Een eerlijke samenwerking die voelt als vriendschap, dat levert hele mooie projecten en resultaten op.

Barend Goes

De Ridder

Voor het laten maken van een beursvideo kwamen we terecht bij de creatievelingen van MetMotion. Ze zijn gedreven, vakkundig en denken heel goed mee. Ook de prettige manier waarop ze met onze klanten omgaan is voor ons van grote waarde.

Annemarie van den Biggelaar

UMC Utrecht

MetMotion weet heel goed hoe zij ideeën kunnen omzetten in beelden en zij hebben een geweldige sfeer weten neer te zetten. Ik waardeer vooral de flexibele opstelling en het meedenken in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Het is een prettig en ontspannen team om mee te werken!

Christian Jagersma

Klantcases (voorbeelden) van eerder gegeven webinars

De Webinar van Gemeente Stichtse Vecht

Een webinar met veel plezier en interactiviteit die collega’s binnen de gemeente meeneemt in het schrijven van goede bestuurlijke stukken.

Lees meer

Webinar TKI over batterijen als oplossing voor netcongestie

Omdat 2030 sneller voor de deur staat dan je denkt, vraagt TKI Urban Energy aandacht voor grootschalige batterijsystemen en afnamenetcongestie met een webinar.

Lees meer

10 Webinars om te informeren over onderwijskansen

Hoe help je onderwijsprofessionals bij het aanpakken van een gecompliceerd probleem als kansenongelijkheid? Bied 10 informatieve webinars aan!

Lees meer

Vijf webinars op locatie bij de klant

Hoe blijf je zichtbaar tijdens Covid-19 als evenementen worden gecanceld? Door 5 professionele informatie webinars met zeer gerichte en actuele content.

Lees meer

Meerdere webinars voor Buckaroo

Hoe deel je als bedrijf kennis over een actueel en belangrijk thema in de betaalindustrie? Organiseer net als Buckaroo een informatief webinar!

Lees meer

Webinar voor de bewoners van Gem Zeist

Een webinar om burgers te informeren over het project Nieuwe Verbindingen. Het aanmaken van een groot verkeerskruispunt door de jaren heen.

Lees meer

De Webinars van Inspectie van Onderwijs

Wat doet de Inspectie van het Onderwijs in 2024? Op een interactieve manier deelt de inspectie belangrijke informatie door middel van een webinarserie.

Lees meer

De Webinar van Blik Op Werk

Op een leuke en actieve manier in contact staan met jouw doelgroep. En ze op deze manier te kunnen informeren en inspireren.

Lees meer

Bewustwording klimaatcrisis Cycling 4 Climate

“Nederland is kwetsbaar, en de lijn die jullie volgen van Breda naar Groningen laat zien waar Nederland misschien wel in de toekomst ophoudt te bestaan.”

Lees meer

Hoge kwaliteit in beeld & geluid

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van het beeld en geluid en onderscheiden ons hier ook in. Veelal worden PTZ camera’s ingezet voor webinars. Deze camera’s zijn lichtgewicht en mobiel, maar hebben door hun ingebouwde lens en slechtere sensor een slechtere beeldkwaliteit. Vanwege onze achtergrond vanuit videoproductie zijn wij gespecialiseerd in licht, beeld en geluid en maken wij gebruik van duurdere professionele filmcamera’s. Hierdoor zijn onze livestreams mooier uitgelicht, is het beeld meer richting TV kwaliteit en is het geluid helder en goed verstaanbaar.

Het uiteindelijke voordeel hiervan is dat de kijker optimaal het webinar kan volgen en dit minder energie kost.

Veelgestelde vragen

Moet ik ervaring hebben met een webinar studio?

Nee hoor. Wij kunnen je volledig begeleiden in het gehele proces, van draaiboek tot en met live gaan.

Kan ik jullie technische mensen erbij boeken?

Jazeker. Het meerendeel van onze klanten doet dat. Jij hoeft alleen maar sprekers te regelen en wij regelen de rest.

Kan ik jullie studio makkelijk bereiken?

Onze studio bevindt zich in de Werkspoorfabriek in Utrecht. Er is gratis parkeergelegenheid en 5 minuten lopen van station Utrecht Zuilen.

Nemen jullie het webinar ook op om achteraf terug te kijken?

Wij nemen onze webinars altijd op dus je krijgt van ons een Hoge kwaliteit videobestand die je kan terugkijken. Wil je het webinar in stukken geknipt hebben, laat het ons een weten.

Zit er ook een chat bij?

Jazeker. Je kan met onze software kiezen voor een openbare chat, maar ook voor een privé chat.

Regelen jullie ook de registraties?

Hierin is veel mogelijk. We kunnen een registratiepagina opzetten en een mailflow erachter. Als kijkers zich dan registeren krijgen ze bijvoorbeeld 4 weken, 2 weken en op de dag zelf een mail zodat ze het webinar niet vergeten.

Kan ik ook Polls of call 2 actions kiezen?

Jazeker. Je kan met onze software kiezen voor Polls met meerkeuze antwoorden, maar ook Call 2 actions. Zo kan je onderzoeken wat kiezers belangrijk vinden, of naar een speciale pagina leiden. En achteraf krijg je van ons de statistieken wie wat koos en waar mensen op geklikt hebben. Ideaal voor sales!

Kan ik ook mensen inbellen

Jazeker. Als er iemand extern ingebeld moet worden horen we dit graag van te voren zodat we de nodige techniek daarvoor kunnen regelen.

Kan er ook een presentatie in beeld?

Jazeker. Een powerpoint presentatie of videos kunnen we gewoon in beeld laden. We geven dan de spreker een klikker en een TV zodat hij zijn presentatie goed kan zien en kan doorklikken.

Kunnen jullie ook helpen met de promotie?

Ja wij hebben ook ervaring met het opzetten van campagnes om meer bezoekers te krijgen. Laat ons dit even weten en we dan geven we je graag advies.

Waar is jullie studio?

Onze webinarstudio Utrecht is heel centraal gelegen in de Werkspoorfabriek in Utrecht en zowel met OV als met auto goed bereikbaar.

Webinar studio huren?

Vul je vraag in en Timo vertelt je er alles over!

“Ik heb al meerdere webinars mogen verzorgen en geniet ervan om het iedere keer tot een succes te brengen. Mag ik je helpen?”

Timo Verhoofstad