Start: zo snel mogelijk / sollicitaties insturen voor 1 april

In het kort

 • Per direct starten
 • 32 uur per week
 • € 2000 – €3200 obv 40 uur
 • Woonachtig omgeving Utrecht
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend (in woord en geschrift)

Jij in jouw nieuwe rol

Animaties maken, dat kun jij als geen ander met jouw gevoel voor esthetiek. De kijkers worden geprikkeld door mooie verhalen, omdat jij de juiste dingen in beweging brengt.

In jouw nieuwe functie kom je snel van idee tot concrete video’s. Denk aan uitleg animaties, motion graphics (verwerkt in gefilmde beelden), logo leaders, social media promo’s, webinars, visual packs… ga zo maar door. Geen dag is hetzelfde bij ons! Je doet dit natuurlijk niet alleen. Een fijn team van creatievelingen en filmmakers werkt graag met je samen.

Jouw profiel:

–       Je bent productief en gestructureerd
–       De basisprincipes van design zijn jou welbekend
–       Bij voorkeur heb je ervaring met business designs
–       Je neemt verantwoordelijkheid en wilt groeien
–       Je kan snel schakelen en omgaan met een dynamische omgeving
–       Is communicatief ingesteld, je kan je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken en het onderhouden van contactpersonen

Je bent operationeel verantwoordelijk voor de producties van concept tot en met oplevering. Een breed en divers takenpakket past hierbij. Dat ziet er ongeveer zo uit: ideeën bedenken, storyboards tekenen, 2D & 3D animaties maken en communicatie met de klant hierover. Afhankelijk van jouw ambities kan je groeien naar meer verantwoordelijkheid en je eigen animatie team opzetten (nee niet van het vakantiepark ;-)), videomakers aansturen en projectbegeleiding oppakken.

Jouw programma’s

 • Adobe Premiere
 • Adobe After Effects
 • Projectmanagement software, zoals Asana, is een pré

Wat doen wij?

metmotion is een fullservice B2B marketing en sales agency dat zich volledig richt op het zichtbaar maken van technische & duurzame organisaties. Deze markten en bijkomende uitdagingen begrijpen wij goed en kunnen wij snel doorgronden. We vinden het gaaf om complexe zaken concreet en begrijpbaar te maken in alle verschijningsvormen. De afgelopen 5 jaar hebben we een mooie set aan klanten, die wij zakelijke vrienden noemen mogen faciliteren in hun groei. Dit doen we door uiteenlopende services: van creatieve concepten en de realisatie van mediavormen tot online videoproducties, animatievideo’s, websites, software applicaties, complete go-to-market media/pr ondersteuning en inbound marketing strategieën.

Wie zijn wij?

Wij bestaan uit een multidisciplinair team van specialiteiten om in hoog tempo tot resultaat te komen. Plezier en vrijheid staat voorop, daarbij zoeken wij een collega die zich goed kan vinden in een dynamische werkomgeving met hoge dosis energie en structuur.

Je komt te werken op een supervet kantoor in de Werkspoorfabriek (2e plek beste werkgebouw in Nederland 2020); een verzamelplek voor innovatieve mediabedrijven in een oude fabriekshal die volledig duurzaam is opgebouwd.


Functie-eisen

Wat kan je verwachten en moet je in huis hebben?

 • Bij voorkeur ben je opgeleid in een creatieve opleiding;
 • Bij voorkeur heb je relevante werkervaring of aantoonbare autodidactische projecten gedraaid;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je beschikt over kennis om volledig zelfstandig of in edit/animatie teams te draaien van concept tot en met oplevering;
 • Adobe Creative Cloud met Premiere Pro en After Effects is jouw beste vriend, en kunt hier goed mee werken;
 • Rijbewijs is een pré;
 • Je hebt geen 9-5 mentaliteit, en bent flexibel om af en toe over te werken om deadlines te behalen. 

Solliciteer hier!

Lijkt het je tof om bij ons te komen werken?

 1. Upload dan je cv
 2. Vul in de omschrijving je CV aan met toelichting van werkzaamheden (duidelijke omschrijving van jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden)
 3. Verwerk ook een YouTube link in de omschrijving (naar jouw portfolio in een showreel, trailer hoe je het ook noemt)
 4. Druk op “verzenden” en je heb een eerste stap gezet om bij ons te solliciteren
 5. Je hoort zo snel mogelijk van ons!