Over de auteur

Timo weet wat er speelt als het gaat om marketing en hier het allerbeste uit te halen. Deze kennis deelt hij graag met je!

Kom in contact met Timo

Ben jij een video geek en ben je op zoek naar een stage waarin:

 • Je ondersteunt met het draaien van videoproducties
 • Je video edits uitvoert van de gedraaide producties
 • Je de edits verrijkt met toffe motion graphics en animaties

Ben jij een videogeek en ben je op zoek naar een stage waarin:

• Je ondersteunt met het draaien van videoproducties

• Je video edits uitvoert van de gedraaide producties

• Je de edits verrijkt met toffe motion graphics en animaties Bekijk de volledige vacature hier en solliciteer direct! https://www.metmotion.nl/stage-videoslimmerik/

Over metmotion

metmotion is een fullservice B2B marketing en sales agency dat zich volledig richt op het zichtbaar maken van technische & duurzame organisaties. Deze markten en bijkomende uitdagingen begrijpen wij goed en kunnen wij snel doorgronden. We vinden het gaaf om complexe zaken concreet en begrijpbaar te maken in alle verschijningsvormen.

De afgelopen 5 jaar hebben we een mooie set aan klanten, die wij zakelijke vrienden noemen, mogen faciliteren in hun groei. Denk dan aan services zoals het bedenken van creatieve concepten en de realisatie van mediavormen, zoals o.a. online videoproducties, animatievideo’s, websites, maar ook software applicaties, complete go-to-market media ondersteuning en inbound marketing strategieën.

Ben jij de VideoSlimmerik die ons team gaat versterken?

Wat ga je doen?

Omdat wij voortdurend projecten draaien waar video een groot onderdeel van is, ga jij je bezighouden met het ondersteunen van videoproducties en het editen hiervan. In sommige gevallen voer je klantprojecten bijna helemaal zelfstandig uit. 

Verder krijg je bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid en bepaalt daarmee je eigen groei. Daarom zijn we benieuwd naar jouw leerdoelen en ambities, zodat wij hierin mee kunnen bewegen. 

Je ondersteunt bij de voorbereiding en gaat mee met het draaien van de videoproducties. Een camera begrijpen en bedienen is dan ook een essentiële skill. Per productie bepalen we de gear, dus van simpele statief shots tot en met een drone, Ronin of een sliders. Ook speel je een grote rol in de editing fase waarin we het concept tot leven brengen met nabewerking zoals tracking en 3D visualisaties.

 • Je ondersteunt met het draaien van videoproducties
 • Je voert de video edits uit van de gedraaide producties
 • Je verrijkt de edits met toffe motion graphics en animaties

Wat je ervoor terugkrijgt

 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid 
 • Een energieke, open en fijne werkplek in het creatieve hart van De Stadstuin in Utrecht (i.v.m. Corona nu voornamelijk thuis, maar zodra het weer kan meeten we weer op kantoor!)
 • Een passende stagevergoeding 

Ons team

Wij bestaan uit een multidisciplinair team van specialiteiten om in hoog tempo tot resultaat te komen. Plezier en vrijheid staat voorop, daarbij zoeken wij een collega die zich goed kan vinden in een dynamische werkomgeving met hoge dosis energie en structuur.

Je komt te werken op een supervet kantoor in de Werkspoorfabriek (uitgeroepen als 2e beste werkgebouw in Nederland 2020); een verzamelplek voor innovatieve mediabedrijven in een oude fabriekshal die volledig duurzaam is opgebouwd.

Solliciteer hier

Zie je dit wel voor je en lijkt het je leuk om bij ons stage te komen lopen?

 1. Upload dan je cv
 2. Vul in de omschrijving je CV aan met toelichting van werkzaamheden (duidelijke omschrijving van jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden)
 3. Verwerk ook een YouTube link in de omschrijving (naar jouw portfolio in een showreel, trailer hoe je het ook noemt)
 4. Druk op “verzenden” en je heb een eerste stap gezet om bij ons te solliciteren
 5. Je hoort zo snel mogelijk van ons!

Ook als je voor de toekomst geïnteresseerd bent dan kan je hem alvast invullen en bij opmerkingen plaatsen om welke periode het gaat. Tot snel!