Vragen over metmotion+?

Ik ben Joyce, de MarketingSlimmerik van metmotion. Ik beantwoord graag je vragen over ons content abonnement.

Je wilt een content abonnement? Slim! 

Met het content abonnement van metmotion krijg jij maandelijks de content die jij nodig hebt, ongeacht vorm, medium of doel. Zit jij omhoog om goede SEO teksten? Wij zijn al aan het schrijven. Staat jouw social media al een tijdje stil? Wij blazen jouw kanaal nieuw leven in. Wil jij je YouTube-kanaal vullen? Start de camera’s aaaand… action! 

Met het metmotion+ pakket van jouw keuze creëren onze slimmeriken de content die jij nodig hebt. Iedere maand weer.

 

Jij als klant

 • krijgt regelmatig content
 • bent doorlopend zichtbaar
 • hebt 1 contactpersoon
 • werkt pragmatisch aan je contentmarketing
 • kan snel schakelen met een expert

Ik regel de content

 • bespreek de benodigde content
 • geef advies
 • maak een plan
 • speel dit door naar het team van experts

Online Marketing

 • Bannercampagnes
 • Socialcampagnes
 • E-mailcampagnes

Content

 • Video & Animatie
 • Blogs & Whitepapers
 • Social & Copy
 • Webinars & Podcasts

SEO en SEA

 • Online adds
 • Websites & Apps
 • Landingspagina’s

Waarom een metmotion+ content abonnement?

Doorlopend zichtbaar

Geen stress meer wat je op LinkedIn moet plaatsen of wie de website updatet. Met metmotion+ heb je doorlopend content om je online zichtbaarheid te garanderen.

Je eigen slimmerik

Bij metmotion heb jij één contactpersoon waar je alles aan kan vragen. En ja, je hoeft dus ook maar één keer briefen. Dat is lekker snel schakelen!

Compleet contentteam

Als fullservice marketingbureau hebben we alle expertises in huis voor het maken van vette content. Bekijk ze hier allemaal

Consistente branding

Jij legt één keer uit hoe jullie huisstijl ingezet moet worden. Wij bewaken vervolgens de kwaliteit van al jouw content.

Bespaar tijd

metmotion heeft altijd ruimte voor jou in onze agenda. Geen offertes meer vergelijken dus. En met flinke korting op ons uurtarief!

Hou het overzicht

Wij werken met een overzichtelijke contentkalender. Jij hebt dus altijd inzicht in de planning en de kwartaalverantwoording wordt het einde!

 • venco logo

Klanten over metmotion

“metmotion is al jaren vertrouwd leverancier van multimedia zoals videoproducties en websites. Het bureau denkt proactief met ons mee, is zeer flexibel en als non-profit zijn wij ook tevreden met de prijs-kwaliteitverhouding.”

TKI Urban Energy – Wendela Waller

iwell

Een multidisciplinair marketingbureau dat onze business haarfijn begrijpt en weet te vertalen in visuele hoogstandjes. Een eerlijke samenwerking die voelt als vriendschap, dat levert hele mooie projecten en resultaten op.

Barend Goes

Gemeente Epe

Binnen 1,5 week maakte metMotion voor de gemeente Epe een film over de plannen rondom de verbouwing van het gemeentehuis. Timo begreep snel waar het om draait en bracht dat mooi in beeld. Ze zijn flexibel en denken creatief met je mee om de boodschap goed te visualiseren. Eindresultaat is ernaar!

Chantal Tutein Nolthenius

UMC Utrecht

MetMotion weet heel goed hoe zij ideeën kunnen omzetten in beelden en zij hebben een geweldige sfeer weten neer te zetten. Ik waardeer vooral de flexibele opstelling en het meedenken in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Het is een prettig en ontspannen team om mee te werken!

Christian Jagersma

RVL Makelaars

metMotion is een creatief en enthousiast jong bedrijf met innovatieve ideeën en vooruitstrevende video-technieken.

Egon Rosenberg

Inmotie Psychologie

Bij metMotion denk ik aan vakkundig, klantgericht, creatief, enthousiast, commercieel en zicht op de markt. Ze hebben in de samenwerking meegedacht, geadviseerd en ontworpen. Voor mij de perfecte combinatie om goed samen te kunnen werken. De site en video’s voelen als een cadeau. Dank jullie wel!

Ellen Huijsmans

Quarantainenet

Een creatief en enthousiast jong bedrijf met innovatieve ideeën en vooruitstrevende video-technieken!

Frank van den Hurk

DHL Express

Frank & Timo were so flexible and came up with a great video! It was a fantastic collaboration, you are very professional , came very prepared to the event and very creative too! Definitely looking forward to work with you again!

Gail Pantig

Organisatie Inservice Autisme

Werken met Metmotion is inspirerend, krachtig en waardevol. Ze zijn onzichtbaar aanwezig en weten de kracht van het evenement te vangen. Zij zijn slim, sensitief en supergrappig! De afstemming verliep snel en hun vakmanschap droeg bij aan het weergeven van de Inservice Autisme in deze trailer.

Ilonka van der Sommen

Nike

Een top team! De mannen zitten allemaal vol energie en werken duidelijk met heel veel passie. Denken altijd vanuit oplossingen en komen met innovatieve ideeën. Creatief, enthousiast, resultaat gericht en ontzettend inspirerend om mee te werken.

Jennifer Mathijssen

Madern International B.V.

De mensen van metMotion hebben een groot observerend en luisterend vermogen en weten dit om te zetten naar een creatief idee. Met trots vertonen wij onze animatie aan (potentiële) klanten, leveranciers en iedereen die het maar wil zien.

Josina Speijer

StartHousing

Het team van Metmotion heeft marketingcreativiteit en weet hoe ze dit in moeten zetten om resultaat te behalen. Door een flexibele opstelling en zich aan te passen op de onderneming onderscheiden zij zich. Daarbij zijn ze ook een prettig team om mee te werken.

Nathan Selbach

EMEA Instart Logic

Great pleasure working with Metmotion. They are very professional, organised, highly creative with a proactive attitude for producing very high-quality videos. They take their years of experience and advise of the best approach resulting in a partner.

Priya Patel

The Playmakers

MetMotion heeft precies verbeeld waar wij voor staan. De beelden, de teksten, de samenhang en de kleuren, het resultaat van de infographic klopte gewoon. Ze hebben de kwaliteit om te luisteren naar de kernboodschap en deze op een geweldig creatieve manier te verpakken. Een tof team om mee te werken

Jos van Snippenberg

de Regenboog

Wat zijn we blij met het eindresultaat van onze videoclip van het Regenbooglied! We hebben metmotion ervaren als een professionele en meedenkende organisatie. De samenwerking verliep soepel en hun contact met de kinderen was erg goed. Wat een waardevol product om als school in handen te hebben.

Marlous Postma

Storytelling Academy

De jongens van metMotion doen hun (bedrijfs) naam eer aan. Ze brengen onmiddellijk iets in beweging. Ze zijn enthousiast, beeldend ingesteld en razendsnel in het bedenken van creatieve oplossingen. Dat levert mooie, professioneel gemaakte videoverhalen op.

Mieke Bouma

N&N; Partners

Afgelopen jaar met veel plezier samengewerkt met videoslimmerik Timo! MetMotion is echt Expert in video-content. Ze denken met je mee, zijn pro-actief en vooral heel creatief! We hebben onze klanten weer een hele originele en professionele kerstgroet gestuurd afgelopen jaar!

Robine Blaauw

PlantScout

Slim, vlot en met gevoel voor humor een prachtige promo video voor ons product in elkaar gedraaid!

Rogier van der Hee Ceo

Brandfriend

Een impressie zoals metMotion die heeft vervaardigd van onze boekpresentatie werd een echte sfeermaker. Aan een half woord hebben Frank & Timo al meer dan genoeg om ‘spot on’ vast te leggen wat we graag wilden. Spontaan, open en een goed stel die enthousiast te werk gaan. ‘Vooral zo doorgaan’… dank!

Ruud Heijenga

W.S. Projecten

Deze enthousiaste gasten wisten heel goed ons verhaal te positioneren met een website en online video, door het verbeteren van onze online vindbaarheid wisten we binnen korte tijd een aantal nieuwe klanten te verwelkomen.

Thomas Smits

Ontdekkingsreizen

MetMotion heeft een kleine documentaire gemaakt. De magie van de reis hebben ze fantastisch verbeeld. Ze waren zeer subtiel en respectvol naar de deelnemers. Ik heb ontzettend genoten van de samenwerking en de tips die ik van ze heb mogen ontvangen. Vakmannen, die plezier hebben in hun vak!

Wilma Arts

OFTA

De inspirerende samenwerking met metMotion resulteerde in een eindproduct dat aansloot bij mij als persoon, mijn visie en mijn passie. What more could you ask for.

Wouter van Leeuwen

Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid

Met veel plezier heb ik vaak samengewerkt met de enthousiaste jongens van metMotion. Vakkundig, enthousiast, snel en innovatief! Naast een geweldige video verloopt de samenwerking altijd soepel. Ze weten precies de juiste sfeerimpressie te vangen van de congressen en gaan prettig om met de bezoekers

Jose Kolk

Campaigner & activist

“We hebben voor een aantal maatschappelijke campagnes daadkrachtige, heldere en doortastende video’s met metmotion gemaakt. Waarin we grote betrokkenheid, flexibiliteit en next level creativiteit ervaren hebben. Meedenken tot op het laatste puntje op de i!”

Joost Thus

Universiteit Twente

Frank en Timo hebben op de Zwarte Cross een verhaal geschoten over de Dancing Head robot die de wijde wereld van de Zwarte Cross intrekt. Hun passie en enthousiasme werken aanstekelijk. En hun professionaliteit zorgt voor de juiste keuzes.

Janneke van den Elshout

Warchild

Erg tevreden en blij met de samenwerking. Vanuit deze video zijn we een grotere samenwerking aangegaan met metMotion omdat ze ons ondersteunen in zowel onze communicatie en online identiteit.

Gitta de Zwart

de Stadstuin

Gezamenlijk met metMotion een product naar onze wens creëren was een enerverend en supergaaf proces. Ze raken de juiste snaar, blijven kritisch, komen met innoverende oplossingen en adviseren vanuit een interessant oogpunt. Niet onbelangrijk, het zijn gouden gasten!

Edo Wiersema

VBO Makelaar

Frisse jongens met frisse ideeën met de focus op krachtige visuele communicatie. En de flexibiliteit doet niet onder aan de professionaliteit. Fijne samenwerking.

Daphne Roelands

NRO

Timo en zijn team zijn meedenkend, flexibel en echte professionals. Zonder borstklopperij leveren ze hoge kwaliteit; zo goed dat het onze webinarkijkers opviel en ze er hun complimenten over uitspraken. Er werken ook alleen maar heel aardige mensen. Samenwerken met Metmotion is elke keer een genoege

Annemarijke Jolmers

De Ridder

Voor het laten maken van een beursvideo kwamen we terecht bij de creatievelingen van MetMotion. Ze zijn gedreven, vakkundig en denken heel goed mee. Ook de prettige manier waarop ze met onze klanten omgaan is voor ons van grote waarde.

Annemarie van den Biggelaar

Kies jouw metmotion+ pakket

Wat kost een content abonnement? In onderstaande pakketten zie je precies wat je voor welk bedrag kan verwachten. Volledig transparant, want daar houden we van.

Light

 • Maximaal 15 uur per maand
 • Wekelijks 0,5 uur powermeeting
 • Content-kalenderbeheer
 • Dashboard met KPI’s
 • Toegang als gast tot Asana projectmanagementsoftware
 • Toegang als gast tot Slack chatsoftware voor snelle vragen

  Voorbeeld content in uren:
 • 4x Post op LinkedIn
 • 1x Whitepaper / blogartikel
 • 1x Mailing

  €1500/mnd

Essentials

 • Maximaal 30 uur per maand
 • 0,5 dag slimmerik bij klant
 • Wekelijks 0,5 uur powermeeting
 • Content-kalenderbeheer
 • Dashboard met KPI’s
 • Toegang als gast tot Asana projectmanagementsoftware
 • Toegang als gast tot Slack chatsoftware voor snelle vragen

  Voorbeeld content in uren:
 • 6x Post op LinkedIn
 • 2x Whitepaper / blogartikel
 • 1x SEA beheer
 • 1x Landingspagina
 • 1x Mailing

  €2500/mnd
  11% korting op uurtarief

Heavy

 • Maximaal 60 uur per maand
 • 1 dag slimmerik bij klant
 • Wekelijks 1 uur powermeeting
 • Content-kalenderbeheer
 • Dashboard met KPI’s
 • Toegang als gast tot Asana projectmanagementsoftware
 • Toegang als gast tot Slack chatsoftware voor snelle vragen

  Voorbeeld content in uren:
 • 8x Post op LinkedIn
 • 2x Whitepaper / blogartikel
 • 2x SEA beheer
 • 2x Landingspagina
 • 1x Podcastshow inclusief stream/video
 • Toegang tot videoteam

  €4500/mnd
  27% korting op uurtarief

Wat zijn de voordelen van metmotion+?

Heb je even? Jij hebt met het metmotion content abonnement alle expertises voor het maken van vette content bij één partij. Jij krijgt een vaste Slimmerik om mee te schakelen dus hoef je maar één keer briefen. Je krijgt vervolgens lekker veel verschillende soorten content voor een vast bedrag per maand en hoef je geen offertes meer op te vragen. Het maakt niet uit of je een social post, blog, whitepaper, fotoshoot, vacaturetekst of video nodig hebt. Samen met jouw Slimmerik bepaal je de contentstrategie, maak je een contentkalender en analyseer je de resultaten. Je kwartaalverantwoording wordt op deze manier gewoon een feestje!

Waarom een content abonnement?

Met het metmotion+ content abonnement heb jij een krachtige tool in handen. Het is namelijk dé manier om doorlopend zichtbaar te zijn. Dit kan op jouw social media-kanalen zijn, maar ook jouw website moet constant up-to-date zijn. Je staat er misschien niet zo vaak bij stil, maar ook voor het werven van personeel is het goede content dat jouw Employer branding ondersteunt.

Doorlopend zichtbaar met metmotion+

Als marketeer weet je: jouw merkverhaal vertellen en consistent onder de aandacht brengen, doe je niet één keer per kwartaal. Dat is een doorlopend proces van de juiste informatie via de juiste kanalen in de juiste tone-of-voice verspreiden. Dus, als je op zoek bent naar een effectieve manier om je bedrijf duurzaam te laten groeien, is het metmotion+ content abonnement de oplossing. Laat ons je helpen om jouw bedrijf op een professionele manier te presenteren en maak jezelf zichtbaar.

Onze aanpak

1

0-meting

 • website
 • socials
 • campagne

2

Groeiplan

 • doelen
 • kpi’s
 • media

3

Content
Creatie

Even voorstellen

Timo Verhoofstad

OnlineSlimmerik

+ Meer
Timo Verhoofstad

Timo Verhoofstad

OnlineSlimmerik

Ideeën van mensen omzetten naar magische creaties is waar ik energie van krijg. Sociale nerd, techlover en een liefde voor katten.

– Minder

Joyce Brouwer

MarketingSlimmerik

+ Meer

Joyce Brouwer

MarketingSlimmerik

Van jouw idee maak ik een krachtige marketingstrategie. Creatief, eerlijk en met gevoel voor humor. Te vinden in een dansstudio of festival.

– Minder

Dylan Geurts

VideoSlimmerik

+ Meer

Dylan Geurts

VideoSlimmerik

Met mijn achtergrond in allround audiovisual weet ik jouw verhaal en identiteit te vertalen in een overtuigende video.

– Minder

Carsten Altena

WebSlimmerik

+ Meer

Carsten Altena

WebSlimmerik

Als web developer breng ik web designs tot leven met behulp van de nieuwste HTML, Javascript, CSS en server side technieken.

– Minder

Noella Dilber

DesignSlimmerik

+ Meer

Noella Dilber

DesignSlimmerik

Met een grote passie voor beeld en design, breng ik vol enthousiasme jouw visie tot leven. Je vindt mij op de comic con en musea.

– Minder

Jeroen Bronckers

VideoSlimmerik

+ Meer

Jeroen Bronckers

VideoSlimmerik

Waarom doe je wat je doet? Dat is de essentie die ik wil vastleggen in beeld, geluid en verhaal. En dat doe ik met al mijn kennis en passie.

– Minder

Jasper Ras

VideoSlimmerik

+ Meer

Jasper Ras

VideoSlimmerik

Als jongste van het stel werk ik vol passie en met een grote glimlach aan videoprojecten, om het beste resultaat te leveren.

– Minder

Lisa Prick van Wely

ContentSlimmerik

+ Meer

Lisa Prick van Wely

ContentSlimmerik

Leergierig ga ik dit avontuur aan om mezelf te ontwikkelen als ContentSlimmerik. Met liefde voor muziek en vaak te vinden met een boek.

– Minder
Samuel Beltman

Samuel Beltman

SEOSlimmerik

+ Meer
Samuel Beltman

Samuel Beltman

SEOSlimmerik

Ik zet mijn online marketing kennis in om bedrijven online zichtbaar te maken. Het liefst combineer ik dit met mijn passie voor duurzaamheid

– Minder

Bekijk onze voorbeeld cases

De video over fossiele subsidies die viral is gegaan door zich als een olievlek te verspreiden

Het onderzoeksrapport van fossielvrij moet zichtbaar worden onder jongvolwassen. Maar hoe laat je een belangrijk onderzoek viral gaan?

Lees meer

Een refreshing nieuwe website voor Sportlife

Sportlife lanceerde een nieuw product op de markt: Sportlife Mints. Belangrijk dat de website hier ook bij aansluit. Ontdek hoe metmotion dit heeft aangepakt!

Lees meer

Webinar TKI over batterijen als oplossing voor netcongestie

Omdat 2030 sneller voor de deur staat dan je denkt, vraagt TKI Urban Energy aandacht voor grootschalige batterijsystemen en afnamenetcongestie met een webinar.

Lees meer

De energieke brandmovie van iwell voor het klimaat van de toekomst.

Voor de transitie van iwell hebben we een brandmovie ontwikkelt die past bij de nieuwe identiteit.

Lees meer

De smakelijke nieuwe website van Red Band

Een volledig nieuwe website om de lekkerste Red Band producten te promoten.

Lees meer

Met deze instructievideo’s kan iedereen een De Waard tent opzetten

Eigenaren van een De Waard tent gaan nu met een nog fijner idee op vakantie. Voor 17 modellen maakten wij instructievideo’s zodat de tent altijd goed staat.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Wat is content?

Volgens WikiPedia is content ‘iets wat uitgedrukt moet worden door middel van een medium, zoals spraak, schrift, of andere kunsten’. In metmotiontaal: Alles wat je nodig hebt om je boodschap te verduidelijken in tekst of beeld. Dus blogs, vlogs, foto’s, video’s, illustraties, animaties, soundbites en ga zo maar door.

Wat is een content abonnement?

Een contentabonnement is een abonnement bij een contentbureau waarvan je iedere maand voor een vast bedrag een bepaalde hoeveelheid content ontvangt. Het contentabonnement van metmotion is een maandelijks opzegbaar* abonnement. Jij kiest welk pakket bij je past en vervolgens krijg jij maandelijks de content die jij nodig hebt. *eerste 3 maanden vast.

Welke content maken jullie?

metmotion is marketingpartner van strategie tot campagne. Dat kan inde vorm van video, website of op social media zijn. Ook voor een prachtige animatie, applicatie of een lekkere tekst draaien wij ons hand niet om. Wij stemmen met jou af welk type content past bij jouw doelgroep, boodschap en medium. Daar adviseren wij graag in!

Komt iemand dan bij ons op kantoor?

Nadat jij ons hebt laten weten geïnteresseerd te zijn in een contentabonnement, komt een van de Slimmeriken graag kennismaken bij jou op kantoor. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, houden die vervolgens contact via Mail, Slack, Whatsapp, Teams of welk kanaal jouw voorkeur heeft. We zijn groot voorstander van face-to-face. Wij geloven namelijk in zakelijke vriendschappen: je komt sneller met elkaar op een lijn en het is nog gezellig ook.

Is dit hetzelfde als detachering?

Nee. Jouw vaste Slimmerik komt met plezier langs, maar werkt meestal niet bij jou op kantoor.

Welke abonnementen bieden jullie aan?

We hebben 3 pakketten: Light, Essentials en Heavy. Het verschil zit hem in het aantal contactmomenten en de hoeveelheid te besteden uren. Bekijk hier de pakketten.

Zit er een minimale termijn aan vast?

Ja, we starten altijd met 3 maanden. We zijn dan namelijk helemaal ingewerkt en dan ervaar je het gemak van een contentabonnement pas echt.

Kunnen we het eerst proberen?

Je ervaart het gemak van een contentabonnement het beste als je een paar maanden onderweg bent. We zijn dan namelijk helemaal ingewerkt en als we eenmaal op stoom zijn, zijn we niet meer te stoppen. Daarom hebben we geen proeftermijn en starten we altijd met minimaal 3 maanden. En daarna wil je niet meer anders, beloofd!

Doen jullie ook marketingstrategie?

Ja! Sterker nog, dat zit in ons DNA. Zonder strategie kan je namelijk je doelen niet bereiken. Dus voordat we aan de slag gaan met jouw contentvraag, bespreken we altijd eerst de strategie. Krijg je er gratis bij.

Kunnen we direct aan de slag?

Nadat we kennis hebben gemaakt en we een helder beeld hebben van jouw doelen, kpi’s en mediaplan, gaan wij voor jou aan de slag volgens onze 1-2-3 aanpak.

Wat betekent de 1-2-3 aanpak?

Onze 1-2-3 aanpak houdt het volgende in: De eerste maand doen we een 0-meting op jouw website, social kanalen en van je lopende campagnes. In de tweede maand presenteren we het op maat gemaakte plan op basis van jouw doelen, kpi’s en mediaplan. Zijn we het met elkaar eens? Dan trappen we in de derde maand jouw contentstrategie af met het maken van vette content.

Ook een content abonnement?

Laat je gegevens achter en Joyce vertelt je er alles over!

“Als marketeer ontrafel ik graag jouw vraagstuk om samen tot een pragmatisch plan te komen. Mag ik je helpen?”

Joyce – MarketingSlimmerik

Vrijblijvend offerte aanvragen