Energiek, speels en professioneel.

Je moet de strategie bepalen, marketing uitvoeren, website onderhouden, PR relaties uitbouwen, social media updaten, content maken, whitepapers schrijven, keynotes maken, sales data bekijken en optimalisaties doorvoeren, campagnes opzetten en ga zo maar door! Van jou als moderne marketeer wordt steeds meer (resultaat) verwacht en dat vraagt iets van jou en je mensen. Hoe fijn zou het zijn als je daarvoor iemand hebt? Een gestructureerde spin in het web met superpowerrrrs. Zoek niet langer; maak kennis met onze InHouse Slimmerik. Zij of hij zorgt dat jij en je mensen zich kunnen bezighouden met de juiste dingen. Hoe?

Superpowerrrr up!
Kies je slimmerik.

Lisa

ContentSlimmerik

Als online contentmaker houd ik mij bezig met alles wat met online marketing te maken heeft. Met mijn User Experience achtergrond ben ik de schakel tussen jou en de doelgroep. Meedenken over hoe campagnes het beste tot hun recht komen zodat de doelen nagestreefd worden?
Bring it on!

 • Online marketing Ster Ster Ster Ster Ster
 • Content Ster Ster Ster Ster Ster
 • User Experience Ster Ster Ster Ster Ster
Deze slimmerik wil ik in huis!

Frank

StrategieSlimmerik

Ik help jou om het verhaal van jouw organisatie of concept te vertellen. Daarbij vind ik de balans tussen sales, marketing en merk op zowel strategisch als operationeel gebied erg belangrijk. Vertaal met mij jouw idee naar een concrete waardepropositie en zorg voor een data onderbouwd resultaat. Ik heb eerder teveel dan te weinig ideeën en de daadkracht om tot concreet resultaat te komen.

 • Strategisch Ster Ster Ster Ster Ster
 • Repetitief vermogen Ster Ster Ster Ster Ster
 • Energie Ster Ster Ster Ster Ster
Deze slimmerik wil ik in huis!

Hannah

GroeiSlimmerik

De online vindbaarheid van bedrijven laten groeien met mijn kennis en creativiteit geeft mij veel energie. Ik experimenteer graag in de keuken, maar nog liever met online marketing. Zeer vertrouwd met het optimaliseren van websites. Ook zoekwoorden onderzoek, linkbuilding en het schrijven van teksten mogen hier zeker niet aan ontbreken.

 • Vindbaarheid vergroten Ster Ster Ster Ster Ster
 • Zoekwoorden onderzoek Ster Ster Ster Ster Ster
 • Google Ads Ster Ster Ster Ster Ster
Deze slimmerik wil ik in huis!

Timo

MarketingSlimmerik

Ik help jou online zichtbaar te worden met pragmatische marketing acties. Daarvoor help ik je bij het opzetten van je online marketing strategie en het uitvoeren ervan. Met online campagnes op Google, Linkedin of Youtube zorg ik voor resultaat. Alles wat techniek te maken heeft drijft mij in combinatie met het effectief en snel managen van uitvoerders. Ik zorg dat zowel visueel als technisch jouw content in no-time live staat.

 • Organiserend vermogen Ster Ster Ster Ster Ster
 • Technische campagnes Ster Ster Ster Ster Ster
 • Conceptueel Ster Ster Ster Ster Ster
Deze slimmerik wil ik in huis!

Lucas

VideoSlimmerik

Voor verhalen die vertaald moeten worden naar video moet je bij mij zijn! Nog niet helemaal duidelijk voor je hoe je jouw verhaal het beste kunt vertellen? Ik denk graag met je mee over originele concepten, zodat het een video wordt die blijft plakken.

Livestream, interview, sfeervideo? Ik kom naar je toe voor opnames, of jij naar ons in de  Werkspoorfabriek of studio. In de montage maak ik er een kloppend verhaal van, met misschien wel indrukwekkende motion graphics van Motion Graphics Slimmerik David.

 • Livestreams Ster Ster Ster Ster Ster
 • Videografie Ster Ster Ster Ster Ster
 • Montage Ster Ster Ster Ster Ster
Deze slimmerik wil ik in huis!

David

Motion GraphicsSlimmerik

Voor video’s die een extra dimensie nodig hebben, ga ik graag aan de slag met motion graphics. Zoek je een oplossing voor een onderwerp wat lastig op beeld te vangen is? Met 2D & 3D animatie, creëer ik mogelijkheden.

Ik maak van niets iets, en laat mijn fantasie gewapend met technische skills graag los op jouw project!

 • Motion Graphics Ster Ster Ster Ster Ster
 • Animatie Ster Ster Ster Ster Ster
 • 2D & 3D Ster Ster Ster Ster Ster
Deze slimmerik wil ik in huis!

Krijg zaken gedaan met daadkracht

Een inhouse Slimmerik komt één dag per week bij jou op kantoor en haalt alle informatie op bij de juiste mensen, bundelt wensen, stelt prioriteiten, stemt deze af en verwerkt alles in een overzichtelijke roadmap. Denk aan taken als:

Uiteraard zorgt deze smartass er ook voor dat alle zaken netjes volgens afspraak worden gerealiseerd.

 

Krachtig pallet met online specialismes

De Slimmerik vertaalt alle informatie en doelstellingen naar de juiste inhouse- of externe specialisten. Zie het als superpowerrrs die zorgen voor versnelling in de uitvoering! Denk aan specialismes, zoals:

Jouw nieuwe collega die parttime werkt, maar fulltime presteert.

Een inhouse slimmerik begrijpt jouw organisatie en uitdagingen tot in de kern. Zij/ of hij wil die strategieën en concepten vakkundig omzetten naar plannen, acties en middelen. Skills van een inhouse slimmerik:

Een echte completer waarmee jij jouw KPI’s gaat behalen. Zie haar of hem als jouw nieuwe collega die parttime werkt, maar fulltime presteert.

Ook als eerste finishen? Neem een Slimmerik in huis!

Ze eten niet veel, gebruiken eigenlijk alleen maar lucht en koffie. En ze werken voor 3! Nou dan wist ik het wel. Misschien nemen we er zelf ook wel een paar…

Kom in contact