Energiek, speels en professioneel.

Je moet de strategie bepalen, marketing uitvoeren, website onderhouden, pr relaties uitbouwen, social media updaten, content maken, whitepapers schrijven, keynotes maken, sales data bekijken en optimalisaties doorvoeren, campagnes opzetten en ga zo maar door! Van jou als moderne marketeer wordt steeds meer (resultaat) verwacht en dat vraagt iets van jou en je mensen. Hoe fijn zou het zijn als je daarvoor iemand hebt? Een gestructureerde spin in het web met superpowerrrrs. Zoek niet langer; maak kennis met onze inhouse Slimmerik. Zij of hij zorgt dat jij en je mensen zich kunnen bezighouden met de juiste dingen. Hoe?

Superpowerrrr up!
Kies je slimmerik.

Timo

Marketing Slimmerik

Ik help jou online zichtbaar te worden met pragmatische marketing acties. Daarvoor help ik je bij het opzetten van je online marketing strategie en het uitvoeren ervan. Met online campagnes op Google, Linkedin of Youtube zorg ik voor resultaat. Alles wat techniek te maken heeft drijft mij in combinatie met het effectief en snel managen van uitvoerders. Ik zorg dat zowel visueel als technisch jouw content in no-time live staat.

 • Organiserend vermogen Ster Ster Ster Ster Ster
 • Technische campagnes Ster Ster Ster Ster Ster
 • Conceptueel Ster Ster Ster Ster Ster
Deze slimmerik wil ik in huis!

Anne

Content Slimmerik

Als content marketeer ontwikkel ik content (beeld en tekst) om jouw online zichtbaarheid te vergroten op social media. Met mijn content creatie en marketing skills weet ik de juiste doelgroep te bereiken en de identiteit van jouw bedrijf visueel te vertalen.

 • Contentcreatie Ster Ster Ster Ster Ster
 • Content marketing Ster Ster Ster Ster Ster
 • Online vormgeving Ster Ster Ster Ster Ster
Deze slimmerik wil ik in huis!
metmotion-Slimmerik-Dylan

Dylan

Video Slimmerik

Ik ben het liefst bezig met video en alles wat daarbij komt kijken. Of het nou gaat om genieten van de nieuwste horrorfilm in de bioscoop of het analyseren van een pakkende online campagne, ik doe dit al zolang ik mij kan herinneren.

Met mijn allround audiovisuele achtergrond help ik je met het vertalen van jouw verhaal naar beeld. Ik begeleid je graag vanaf het eerste idee tot aan de oplevering van de final montage. Film is een teamsport, dus laten we snel gaan samenwerken!

 • Regie Ster Ster Ster Ster Ster
 • Montage Ster Ster Ster Ster Ster
 • Videografie Ster Ster Ster Ster Ster
Deze slimmerik wil ik in huis!
metmotion-Slimmerik-Jasper

Jasper

Video Slimmerik

Sinds jongs af aan ben ik gefascineerd door camera’s en films. Deze passie zet ik in om jouw verhaal te vertellen met vette en betekenisvolle beelden.

Samen met onze 12K camera maak ik toffe video’s met het doel om de kijker te overtuigen en aan te spreken.

 • Videografie Ster Ster Ster Ster Ster
 • Montage Ster Ster Ster Ster Ster
 • Motion Graphics Ster Ster Ster Ster Ster
Deze slimmerik wil ik in huis!

David

Motion Graphics Slimmerik

Voor video’s die een extra dimensie nodig hebben, ga ik graag aan de slag met motion graphics. Zoek je een oplossing voor een onderwerp wat lastig op beeld te vangen is? Met 2D & 3D animatie, creëer ik mogelijkheden.

Ik maak van niets iets, en laat mijn fantasie gewapend met technische skills graag los op jouw project!

 • Motion Graphics Ster Ster Ster Ster Ster
 • Animatie Ster Ster Ster Ster Ster
 • 2D & 3D Ster Ster Ster Ster Ster
Deze slimmerik wil ik in huis!

Krijg zaken gedaan met daadkracht

Een inhouse Slimmerik komt één dag per week bij jou op kantoor en haalt alle informatie op bij de juiste mensen, bundelt wensen, stelt prioriteiten, stemt deze af en verwerkt alles in een overzichtelijke planning. Denk aan taken als:

Uiteraard zorgt deze Slimmerik er ook voor dat alle zaken netjes volgens afspraak worden uitgevoerd.

 

Krachtig team met online specialismen

De Slimmerik vertaalt alle informatie en doelstellingen naar de juiste InHouse- of externe specialisten. Zie het als superpowerrrs die zorgen voor versnelling in de uitvoering! Denk aan specialismen zoals:

Jouw nieuwe collega die parttime werkt en fulltime presteert

Een inhouse Slimmerik begrijpt jouw organisatie en uitdagingen tot in de kern. Zij of hij zet strategieën en concepten vakkundig om naar plannen, acties en middelen. Skills van een inhouse Slimmerik:

Een doelgerichte doorzetter waarmee jij jouw KPI’s gaat behalen. Zie haar of hem als jouw nieuwe collega die parttime werkt en fulltime presteert.

Ook als eerste finishen? Neem een Slimmerik in huis!

Ze eten niet veel, gebruiken eigenlijk alleen maar lucht en koffie. En ze werken voor drie! Nou dan wist ik het wel. Misschien nemen we er zelf ook wel een paar…

Kom in contact