Je wilt een promotievideo voor een product of dienst maar waar begin je? Wij kijken naar je communicatiedoelen en ontwikkelen vanuit daar video’s. Zo kan het zijn dat wij 1 lange of meerdere korte video’s creëren die specifiek inspelen op verschillende fases in de Customer journey en zo tot actie aanzetten.

Interne voelsprieten, met de kracht van een heel reclamebureau

Verzamelt info en data en vertaalt dit in content

test

Vergroot je online zichtbaarheid en verhoogt conversie

Vertel je verhaal effectief en persoonlijk met een promotievideo.

Je hebt een product, bedrijf, dienst, innovatie of een proces die je graag bekend wilt maken bij jouw doelgroep. Wat goed dat je direct denkt aan een promotievideo! In de praktijk blijkt regelmatig dat een promotievideo mooie beelden bevat, maar de essentie van de boodschap mist. Dat is jammer natuurlijk!

Promotievideo laten maken

Hoe krijgt je nou een promotievideo die resoneert bij jouw doelgroep en jouw verhaal een krachtige persoonlijkheid geeft? Door storytelling te integreren in een opvallende promotievideo!

Krijg dingen gedaan
met extra powerrrr

Zorg voor regelmaat met een hybride slimmerik, wekelijks 1 dag bij jou op kantoor en onderdeel van het team. Hierdoor kom je sneller tot acties, leef je doelstellingen en KPI’s beter na en zorg je dat alle relevante informatie wordt verzameld en vertaald naar concrete acties.

Bij metMotion denk ik aan vakkundig, klantgericht, creatief, enthousiast, commercieel en zicht op de markt. Ze hebben in de samenwerking meegedacht, geadviseerd en ontworpen.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam convallis laoreet ex, eu elementum nulla dapibus in. Etiam eu lobortis dui. Sed neque ante, feugiat quis porttitor vitae.

Maak kennis met jouw nieuwe slimmerik

Timo Verhoofstad

Timo OnlineSlimmerik

Ideeën van mensen omzetten naar magische creaties is waar ik energie van krijg. Sociale nerd, techlover en een liefde voor katten.

Plan een kennismaking

Joyce MarketingSlimmerik

Van jouw idee maak ik een krachtige marketingstrategie. Creatief, eerlijk en met gevoel voor humor. Te vinden in een dansstudio of festival.

Plan een kennismaking
metmotion-Slimmerik-Dylan

Dylan VideoSlimmerik

Als echte filmgeek ben ik vaak te vinden in de bios. Met mijn achtergrond in allround audiovisual weet ik jouw verhaal en identiteit te vertalen in een overtuigende video.

Plan een kennismaking

Carsten WebSlimmerik

Als web developer breng ik web designs tot leven met behulp van de nieuwste HTML, Javascript, CSS en server side technieken, liefst zo pixel-precies mogelijk! Als ik niet achter de computer zit, kun je me vinden achter mijn piano of met een gitaar.

Plan een kennismaking

Noella DesignSlimmerik

Met een grote passie voor beeld en design, breng ik vol enthousiasme jouw visie tot leven. Je vindt mij op plekken zoals comic con, musea en concerten.

Plan een kennismaking

Jeroen VideoSlimmerik

Waarom doe je wat je doet? Dat is de essentie die ik wil vastleggen in beeld, geluid en verhaal. En dat doe ik met al mijn kennis en passie.

Plan een kennismaking

Jasper VideoSlimmerik

Als jongste van het stel werk ik vol passie en met een grote glimlach aan videoprojecten, om het beste resultaat te leveren.

Plan een kennismaking

Lisa ContentSlimmerik

Leergierig ga ik dit avontuur aan om mezelf te ontwikkelen als ContentSlimmerik. Met liefde voor muziek en vaak te vinden met een boek.

Plan een kennismaking
Samuel Beltman

Samuel SEOSlimmerik

Als SEO en SEA specialist zorg ik voor een optimale vindbaarheid van websites in zoekmachines. Ik vertaal de behoeften en zoekgedrag van de doelgroep naar een contentplan en zorg dat de website SEO proof wordt. Kan jouw website wel wat bezoekers en leads gebruiken? Challenge accepted!

Plan een kennismaking