Je wilt een promotievideo voor een product of dienst maar waar begin je? Wij kijken naar je communicatiedoelen en ontwikkelen vanuit daar video’s. Zo kan het zijn dat wij 1 lange of meerdere korte video’s creëren die specifiek inspelen op verschillende fases in de Customer journey en zo tot actie aanzetten.

Interne voelsprieten, met de kracht van een heel reclamebureau

Verzamelt info en data en vertaalt dit in content

test

Vergroot je online zichtbaarheid en verhoogt conversie

Vertel je verhaal effectief en persoonlijk met een promotievideo.

Je hebt een product, bedrijf, dienst, innovatie of een proces die je graag bekend wilt maken bij jouw doelgroep. Wat goed dat je direct denkt aan een promotievideo! In de praktijk blijkt regelmatig dat een promotievideo mooie beelden bevat, maar de essentie van de boodschap mist. Dat is jammer natuurlijk!

Promotievideo laten maken

Hoe krijgt je nou een promotievideo die resoneert bij jouw doelgroep en jouw verhaal een krachtige persoonlijkheid geeft? Door storytelling te integreren in een opvallende promotievideo!

Krijg dingen gedaan
met extra powerrrr

Zorg voor regelmaat met een hybride slimmerik, wekelijks 1 dag bij jou op kantoor en onderdeel van het team. Hierdoor kom je sneller tot acties, leef je doelstellingen en KPI’s beter na en zorg je dat alle relevante informatie wordt verzameld en vertaald naar concrete acties.

Bij metMotion denk ik aan vakkundig, klantgericht, creatief, enthousiast, commercieel en zicht op de markt. Ze hebben in de samenwerking meegedacht, geadviseerd en ontworpen.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam convallis laoreet ex, eu elementum nulla dapibus in. Etiam eu lobortis dui. Sed neque ante, feugiat quis porttitor vitae.

Maak kennis met jouw nieuwe slimmerik

Timo Verhoofstad

Timo Founder en MarketingSlimmerik

Ideeën van mensen omzetten naar magische creaties is waar ik energie van krijg. Sociale nerd, techlover en een liefde voor katten.

Plan een kennismaking
Frank Jonker

Frank Founder en ConceptSlimmerik

Vanaf een scherpe positie mensen “aanzetten” en in beweging brengen met een fijne energie en duidelijke structuur: dat vind ik supergaaf!
Als strategisch denker en ideeën generator bepaal ik graag mee over de koers. Daarnaast maakt mijn zelfgebouwde camper de kampeerliefde lekker bereikbaar!

Plan een kennismaking
Lucas Graveland

Lucas VideoSlimmerik

Video maken zit al sinds kleine jongen in mijn DNA. Bij metmotion word ik nu graag losgelaten op alles wat met film te maken heeft: van het filmen tot de post-productie. Het mooiste is aan dit proces: storytelling doorvoeren in de montage en die versterken met toffe animaties en graphics!

Plan een kennismaking
Lisa Veurink

Lisa ContentSlimmerik

Als online contentmaker houd ik mij bezig met alles wat met het eilandje online marketing te maken heeft. Met mijn User Experience achtergrond ben ik de schakel tussen jou en de doelgroep. Meedenken over hoe campagnes het beste tot hun recht komen zodat de doelen nagestreefd worden? Kom maar op!

Plan een kennismaking
Joost Thus

Joost SEA Slimmerik

De puzzel van content maken die de lezer vasthoudt én op pagina 1 in zoekmachines komt, boeit me enorm! Ik bekijk welke zoektermen het meest relevant zijn, hoeveel mensen die intikken in Google en hoe andere websites zich op die termen profileren. Zodat je jezelf zo scherp mogelijk kunt presenteren.

Plan een kennismaking
Samuel Beltman

Samuel SEO Slimmerik

Als SEO en SEA specialist zorg ik voor een optimale vindbaarheid van websites in zoekmachines. Ik vertaal de behoeften en zoekgedrag van de doelgroep naar een contentplan en zorg dat de website SEO proof wordt. Kan jouw website wel wat bezoekers en leads gebruiken? Challenge accepted!

Plan een kennismaking
Jasper Ras

Jasper VideoSlimmerik

Grote film en animatie nerd die zijn passie nuttig maakt bij metmotion.
Bewegend of niet, ik maak er altijd iets moois van.

Plan een kennismaking