We snappen het hoor! Online zichtbaar worden en blijven is enorm veel werk.

Je moet de strategie bepalen, marketing uitvoeren, website onderhouden, PR relaties onderhouden, social media updaten, campagnes opzetten, draaien & monitoren, sales data bekijken en optimalisaties doorvoeren..  ga zo maar door! Dat vraagt een hoop dedication van jou en je mensen. Hoe fijn zou het zijn als je daarvoor iemand hebt? Een structureerde spin in het web met superpowerrrrs. Nou zoek niet langer, maak kennis met de inhouse Slimmerik. Zij of hij zorgt dat jij en je mensen zich kunnen bezighouden met de juiste dingen. Hoe?

 

Krijg zaken gedaan
met daadkracht

Een inhouse Slimmerik komt éen dag per week bij jou op kantoor en haalt alle informatie op bij de juiste mensen, bundelt wensen, stelt prioriteiten en stemt deze af en verwerkt alles in een overzichtelijke roadmap. Denk aan taken als:

 • Ideeën & lead generatie
 • Contentstrategie maken en uitvoeren
 • Social media beheer
 • Marketing & sales support

Uiteraard zorgt deze smartass er ook voor dat alle zaken netjes volgens afspraak worden gerealiseerd.

Krachtig pallet met
online specialismes

De Slimmerik vertaalt alle informatie en doelstellingen naar de juiste inhouse- of externe specialisten. Zie het als superpowerrrs die zorgen voor versnelling in de uitvoering! Denk aan specialismes, zoals:

 • Online marketing
 • SEO (gevonden worden)
 • SEA (adverteren )
 • Social Media
 • Website design en bouw
  Videoproducties
 • Animatie & Motion Graphics
 • Software realisatie
 • Sales optimalisatie

Jouw nieuwe collega die parttime werkt, maar fulltime presteert.

Een inhouse slimmerik begrijpt jouw organisatie en uitdagingen tot in de kern. Zij/ of hij wil die strategieën en concepten vakkundig omzetten naar plannen, acties en middelen.

Skills van een inhouse slimmerik:

 • Pragmatisch
 • Toegankelijk
 • Oplossingsgericht
 • Gestructureerd
 • Doelgericht

Een echte completer waarmee jij jouw KPI’s gaat behalen. Zie haar of hem als jouw nieuwe collega die parttime werkt, maar fulltime presteert.

Bij metMotion denk ik aan vakkundig, klantgericht, creatief, enthousiast, commercieel en zicht op de markt. Ze hebben in de samenwerking meegedacht, geadviseerd en ontworpen.
Dankzij de creatieve mindset van metmotion kunnen wij ons verhaal nu beter naar buiten brengen met video's en de website. Zij weten hoe je iets heel technisch vertaalt naar een begrijpelijk verhaal.
Natuurlijk zorgt metmotion voor mooie videoproducties, websites en marketing, maar de samenwerking waarbij we als volwaardige collega’s samenwerken met energie en commitment is nog veel belangrijker!

Maak kennis met jouw nieuwe slimmerik

Timo Verhoofstad

Timo OnlineSlimmerik

Ideeën van mensen omzetten naar magische creaties is waar ik energie van krijg. Sociale nerd, techlover en een liefde voor katten.

Plan een kennismaking

Joyce MarketingSlimmerik

Van jouw idee maak ik een krachtige marketingstrategie. Creatief, eerlijk en met gevoel voor humor. Te vinden in een dansstudio of festival.

Plan een kennismaking
metmotion-Slimmerik-Dylan

Dylan VideoSlimmerik

Als echte filmgeek ben ik vaak te vinden in de bios. Met mijn achtergrond in allround audiovisual weet ik jouw verhaal en identiteit te vertalen in een overtuigende video.

Plan een kennismaking

Carsten WebSlimmerik

Als web developer breng ik web designs tot leven met behulp van de nieuwste HTML, Javascript, CSS en server side technieken, liefst zo pixel-precies mogelijk! Als ik niet achter de computer zit, kun je me vinden achter mijn piano of met een gitaar.

Plan een kennismaking

Noella DesignSlimmerik

Met een grote passie voor beeld en design, breng ik vol enthousiasme jouw visie tot leven. Je vindt mij op plekken zoals comic con, musea en concerten.

Plan een kennismaking

Jeroen VideoSlimmerik

Waarom doe je wat je doet? Dat is de essentie die ik wil vastleggen in beeld, geluid en verhaal. En dat doe ik met al mijn kennis en passie.

Plan een kennismaking

Jasper VideoSlimmerik

Als jongste van het stel werk ik vol passie en met een grote glimlach aan videoprojecten, om het beste resultaat te leveren.

Plan een kennismaking

Lisa ContentSlimmerik

Leergierig ga ik dit avontuur aan om mezelf te ontwikkelen als ContentSlimmerik. Met liefde voor muziek en vaak te vinden met een boek.

Plan een kennismaking
Samuel Beltman

Samuel SEOSlimmerik

Als SEO en SEA specialist zorg ik voor een optimale vindbaarheid van websites in zoekmachines. Ik vertaal de behoeften en zoekgedrag van de doelgroep naar een contentplan en zorg dat de website SEO proof wordt. Kan jouw website wel wat bezoekers en leads gebruiken? Challenge accepted!

Plan een kennismaking