We snappen het hoor! Online zichtbaar worden en blijven is enorm veel werk.

Je moet de strategie bepalen, marketing uitvoeren, website onderhouden, PR relaties onderhouden, social media updaten, campagnes opzetten, draaien & monitoren, sales data bekijken en optimalisaties doorvoeren..  ga zo maar door! Dat vraagt een hoop dedication van jou en je mensen. Hoe fijn zou het zijn als je daarvoor iemand hebt? Een structureerde spin in het web met superpowerrrrs. Nou zoek niet langer, maak kennis met de inhouse Slimmerik. Zij of hij zorgt dat jij en je mensen zich kunnen bezighouden met de juiste dingen. Hoe?

 

Krijg zaken gedaan
met daadkracht

Een inhouse Slimmerik komt éen dag per week bij jou op kantoor en haalt alle informatie op bij de juiste mensen, bundelt wensen, stelt prioriteiten en stemt deze af en verwerkt alles in een overzichtelijke roadmap. Denk aan taken als:

 • Ideeën & lead generatie
 • Contentstrategie maken en uitvoeren
 • Social media beheer
 • Marketing & sales support

Uiteraard zorgt deze smartass er ook voor dat alle zaken netjes volgens afspraak worden gerealiseerd.

Krachtig pallet met
online specialismes

De Slimmerik vertaalt alle informatie en doelstellingen naar de juiste inhouse- of externe specialisten. Zie het als superpowerrrs die zorgen voor versnelling in de uitvoering! Denk aan specialismes, zoals:

 • Online marketing
 • SEO (gevonden worden)
 • SEA (adverteren )
 • Social Media
 • Website design en bouw
  Videoproducties
 • Animatie & Motion Graphics
 • Software realisatie
 • Sales optimalisatie

Jouw nieuwe collega die parttime werkt, maar fulltime presteert.

Een inhouse slimmerik begrijpt jouw organisatie en uitdagingen tot in de kern. Zij/ of hij wil die strategieën en concepten vakkundig omzetten naar plannen, acties en middelen.

Skills van een inhouse slimmerik:

 • Pragmatisch
 • Toegankelijk
 • Oplossingsgericht
 • Gestructureerd
 • Doelgericht

Een echte completer waarmee jij jouw KPI’s gaat behalen. Zie haar of hem als jouw nieuwe collega die parttime werkt, maar fulltime presteert.

Bij metMotion denk ik aan vakkundig, klantgericht, creatief, enthousiast, commercieel en zicht op de markt. Ze hebben in de samenwerking meegedacht, geadviseerd en ontworpen.
Dankzij de creatieve mindset van metmotion kunnen wij ons verhaal nu beter naar buiten brengen met video's en de website. Zij weten hoe je iets heel technisch vertaalt naar een begrijpelijk verhaal.
Natuurlijk zorgt metmotion voor mooie videoproducties, websites en marketing, maar de samenwerking waarbij we als volwaardige collega’s samenwerken met energie en commitment is nog veel belangrijker!

Maak kennis met jouw nieuwe slimmerik

Timo Verhoofstad

Timo Founder en MarketingSlimmerik

Ideeën van mensen omzetten naar magische creaties is waar ik energie van krijg. Sociale nerd, techlover en een liefde voor katten.

Plan een kennismaking
Frank Jonker

Frank Founder en ConceptSlimmerik

Vanaf een scherpe positie mensen “aanzetten” en in beweging brengen met een fijne energie en duidelijke structuur: dat vind ik supergaaf!
Als strategisch denker en ideeën generator bepaal ik graag mee over de koers. Daarnaast maakt mijn zelfgebouwde camper de kampeerliefde lekker bereikbaar!

Plan een kennismaking
Lucas Graveland

Lucas VideoSlimmerik

Video maken zit al sinds kleine jongen in mijn DNA. Bij metmotion word ik nu graag losgelaten op alles wat met film te maken heeft: van het filmen tot de post-productie. Het mooiste is aan dit proces: storytelling doorvoeren in de montage en die versterken met toffe animaties en graphics!

Plan een kennismaking
Lisa Veurink

Lisa ContentSlimmerik

Als online contentmaker houd ik mij bezig met alles wat met het eilandje online marketing te maken heeft. Met mijn User Experience achtergrond ben ik de schakel tussen jou en de doelgroep. Meedenken over hoe campagnes het beste tot hun recht komen zodat de doelen nagestreefd worden? Kom maar op!

Plan een kennismaking
Joost Thus

Joost SEA Slimmerik

De puzzel van content maken die de lezer vasthoudt én op pagina 1 in zoekmachines komt, boeit me enorm! Ik bekijk welke zoektermen het meest relevant zijn, hoeveel mensen die intikken in Google en hoe andere websites zich op die termen profileren. Zodat je jezelf zo scherp mogelijk kunt presenteren.

Plan een kennismaking
Samuel Beltman

Samuel SEO Slimmerik

Als SEO en SEA specialist zorg ik voor een optimale vindbaarheid van websites in zoekmachines. Ik vertaal de behoeften en zoekgedrag van de doelgroep naar een contentplan en zorg dat de website SEO proof wordt. Kan jouw website wel wat bezoekers en leads gebruiken? Challenge accepted!

Plan een kennismaking
Jasper Ras

Jasper VideoSlimmerik

Grote film en animatie nerd die zijn passie nuttig maakt bij metmotion.
Bewegend of niet, ik maak er altijd iets moois van.

Plan een kennismaking