Wat wij leveren

Video & webinars

 1. Videoproducties
 2. Klantcasevideos
 3. Eventvideos
 4. Videocampagnes met Social campagnes
 5. Video formats & reeksen
 6. 2D Animaties
 7. Live webinars en livestreams

Websites & CMS

 1. Webdesign
 2. Web development
 3. Website beheer
 4. WordPress plugin realisatie

Social & campagnes

 1. Social media beheer
 2. Linkedin marketing & management
 3. Google marketing & management
 4. YouTube marketing & management
 5. Campagnes bedenken, opzetten en monitoren
Behoefte aan doorlopende content? Dan is metmotion+ (ons content abonnement) iets voor jou!

Vertaal jouw ideeën met daadkracht

Wij geloven in pragmatische oplossingen. Een project is voor ons een levend organisme dat groeit als het aandacht en liefde krijgt. Tegelijkertijd creëren we de benodigde middelen die nodig zijn om een project bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen. Zo zorgen wij snel voor succes.

Als pragmatische doeners komen we snel van strategie naar concrete middelen.

Wie horen het vaak als we in gesprek zijn met een klant; gigantisch veel ideeën. Denk bijvoorbeeld aan de lancering van een concept om je website te upgraden. En als we dat doen moeten we natuurlijk ook direct onze online vindbaarheid goed regelen met SEO toch? En ja als we daar toch mee bezig zijn dan ook maar onze huisstijl moderniseren. Als je alle werkzaamheden van deze ideeën bij elkaar optelt wordt het pas duidelijk wat zoiets van jou vraagt en wat voor impact dit heeft op jouw organisatie. Dit wordt nogal eens onderschat, en dat is logisch. Het is ook niet iedere dag dat je dit soort ideeën omzet in werkelijkheid. Daarom zij wij er. Wij helpen organisaties met het concretiseren van ideeën, het plannen van de juiste stappen en het realiseren van projecten.

Ook als eerste finishen? Neem een content abonnement!

Ze eten niet veel, verbruiken eigenlijk alleen maar lucht en koffie. En ze werken voor drie! Nou dan wist ik het wel. Misschien nemen we er zelf ook wel een paar…