Expertises:

  • Livestreaming
  • Online marketing campagne
  • Eventorganisatie

Tijdens Covid-19 is het voor veel bedrijven de vraag hoe je zichtbaar blijft. In opdracht van Performation hebben wij vijf webinars gerealiseerd met interessante sprekers, een professionele presentator en diverse interactieve elementen. Met meer dan 200 kijkers per webinar was deze serie een groot succes!

De uitdaging

Performation geeft ieder jaar in januari een groot Event die afgelopen jaar in de Arena plaatsvond. Echter door de corona-maatregelen is dat dit jaar niet mogelijk. Hoe blijf je dan toch zichtbaar bij je klant en zorg je voor interactie?

 

De oplossing

Performation heeft ons gevraagd om vijf webinars te realiseren waarbij we samen de pre-productie, productie en postproductie volledig oppakken.

De webinars duren twee uur en worden als tafelgesprek met presentator en sprekers georganiseerd. Vergelijkbaar met formats zoals Jinek en Op1. Tijdens de webinars wordt er aandacht besteed aan vijf verschillende thema’s, zoals capaciteit tijdens Covid, en financiën.

 

Het resultaat

Het resultaat zijn vijf succesvolle webinars met in total 933 kijkers! Er heeft veel interactie plaatsgevonden en reacties op de chats en antwoorden op polls zijn erg positief.

Alle webinars zijn achteraf als losse afleveringen op landingspagina’s van Performation gezet.

De webinars in een professionele studio

Over Performation

Performation biedt zorgaanbieders slimme oplossingen om grip te krijgen op hun processen. Samen werken aan een betere toekomst voor de patiënt. Wij doen dit met kennis en expertise, innovatieve technologieën en hart voor de zorg.