Expertises:

  • Livestreaming
  • Online marketing campagne
  • Eventorganisatie

Tijdens Covid-19 is het voor veel bedrijven de vraag hoe je zichtbaar blijft. In opdracht van Performation hebben wij 5 webinars gerealiseerd met interessante sprekers, een professionele presentator en diverse interactieve elementen. Met meer dan 200 kijkers per webinar was deze serie een groot succes!

De uitdaging

Performation geeft ieder jaar in januari een groot Event die afgelopen jaar in de Arena plaatsvond. Echter door de corona-maatregelen is dat dit jaar niet mogelijk. Hoe blijf je dan toch zichtbaar bij je klant en zorg je voor interactie?

 

De oplossing

Performation heeft ons gevraagd om 5 webinars te realiseren waarbij we samen de pre-productie, productie en postproductie volledig oppakken.

De webinars duurden 2 uur, en waren in de vorm van een tafelgesprek met presentator en sprekers. Vergelijkbaar met formats zoals Jinek en Op1. Er zijn 5 verschillende thema’s gepresenteerd zoals capaciteit tijdens Covid, en financien.

 

Het resultaat

Het resultaat zijn vijf succesvolle webinars met in total 933 kijkers! Er heeft veel interactie plaatsgevonden en er zijn veel inzichten gekomen door de chats en antwoorden op polls, en de evaluaties waren zeer positief.

Alle webinars zijn achteraf opgeknipt per thema en op landingspagina’s van Performation geplaatst.

De webinars hebben plaatsgevonden bij Performation op kantoor en in professionele studio's

Over Performation

Performation biedt zorgaanbieders slimme oplossingen om grip te krijgen op processen. Samen werken we aan een betere toekomst voor de pati├źnt. Wij doen dit met kennis en expertise, innovatieve technologie├źn en hart voor de zorg.