Expertises:

  • Livestreaming
  • Eventorganisatie

Voor Buckaroo realiseerden wij een webinar met, met twee presentatoren, twee sprekers en diverse interactieve elementen. Met meer dan 100 kijkers en groei op de LinkedIn community was het webinar een groot succes!

De uitdaging

Over het thema platformeconomie bestaan veel vragen bij (potentiële) klanten van Buckaroo.

Deze kennis en ervaring heeft Buckaroo in huis en willen zij graag delen. Ze willen o.a. antwoord geven op de vragen: Hoe verloopt het split-payment betaalproces? Wat zijn de kansen en valkuilen? En wat zijn de succesfactoren van een platform?

De oplossing

Buckaroo heeft ons gevraagd om een webinar te faciliteren, inclusief locatie, catering en techniek. Buckaroo regelde de sprekers en presentatoren.

Het 1 uur durende webinar werd vanuit 2 verschillende hoeken gefilmd; een actieve presentatie setting en een meer relaxte  huiskamer setting.

Twee klanten van Buckaroo presenteerden  interessante use cases en deelden hun kennis. Aansluitend werd in een huiskamer setting een Q&A (interview) gehouden. Hierin werden ook vragen van kijkers beantwoord.

 

Het resultaat

Tijdens het webinar kregen 111 live kijkers inzicht in de wereld van platformen en antwoord op vragen die daarbij komen kijken.

Het is een succesvol webinar geworden: door de verwijzing naar de LinkedIn community zijn het aantal volgers flink gegroeid.

Er komen nog 2 nieuwe webinars aan, dus wordt vervolgd!

 

Opnames vonden plaats in de Werkspoorfabriek, een inspirerende en industriële locatie

Webinar Buckaroo

Over Buckaroo

Buckaroo is een strategisch betaalpartner voor meer dan 5.000 organisaties en bedrijven in Nederland, waaronder corporates, goede doelen en webwinkels.