Expertises:

  • Livestreaming
  • Eventorganisatie

Voor Buckaroo organiseren wij een webinar met twee presentatoren, twee sprekers en diverse interactieve elementen. Met veel kijkers en groei op de LinkedIn community is het webinar een groot succes!

De uitdaging

Over het thema platformeconomie bestaan veel vragen bij (potentiële) klanten van Buckaroo.

Buckaroo heeft verstand van deze materie en wil die kennis en ervaring graag delen. Daarbij komen antwoorden op vragen als: Hoe verloopt het split-payment betaalproces? Wat zijn de kansen en valkuilen? En wat zijn de succesfactoren van een platform?

De oplossing

Buckaroo vraagt ons een webinar te faciliteren, inclusief locatie, catering en techniek. Buckaroo regelt de sprekers en presentatoren.

Het een uur durende webinar wordt vanuit twee verschillende hoeken gefilmd; een actieve presentatie setting en een meer relaxte huiskamer setting.

Twee klanten van Buckaroo presenteren interessante voorbeelden en delen  hun kennis. Aansluitend wordt in een huiskamer setting een Q&A (interview) gehouden. Daarbij is dan ook ruimte voor vragen van kijkers.

Het resultaat

Tijdens het webinar kregen 111 live kijkers inzicht in de wereld van platformeconomie en een antwoord op vragen die er leefden.

Het webinar was een succes: door de verwijzing naar de LinkedIn community zijn het aantal volgers daar flink gegroeid.

Nieuwe webinars volgen.

De Werkspoorfabriek: een industriële, inspirerende locatie

Webinar Buckaroo

Over Buckaroo

Buckaroo is een strategisch betaalpartner voor meer dan 5.000 organisaties en bedrijven in Nederland, waaronder corporates, goede doelen en webwinkels.