Expertises:

  • Livestreaming
  • Eventorganisatie

Voor Buckaroo organiseren wij een webinar met twee presentatoren, twee sprekers en diverse interactieve elementen. Met veel kijkers en groei op de LinkedIn community is het webinar een groot succes!

De uitdaging

Communiceren naar zoveel mogelijk prospects en klanten zonder teveel van hun tijd te gebruiken. Daar zijn webinars ideaal voor. Een laagdrempelige manier van communicatie.

De oplossing

Buckaroo vraagt ons een webinar te faciliteren, inclusief locatie, catering en techniek. Buckaroo regelt de sprekers en presentatoren.

Het een uur durende webinar wordt vanuit twee verschillende hoeken gefilmd; een actieve presentatie setting en een meer relaxte huiskamer setting.

Twee klanten van Buckaroo presenteren interessante voorbeelden en delen  hun kennis. Aansluitend wordt in een huiskamer setting een Q&A (interview) gehouden. Daarbij is dan ook ruimte voor vragen van kijkers.

Het resultaat

Diverse webinars zijn gegeven zoals je hieronder kan zien met meer dan honderden kijkers per webinar. Tevens zijn de webinars opgenomen en staan op Youtube en worden nu nog steeds bekeken.

Het webinar was een succes: door de verwijzing naar de LinkedIn community zijn het aantal volgers daar flink gegroeid.

Nieuwe webinars volgen.

De Werkspoorfabriek: een industriële, inspirerende locatie

Over Buckaroo

Buckaroo is een strategisch betaalpartner voor meer dan 5.000 organisaties en bedrijven in Nederland, waaronder corporates, goede doelen en webwinkels.