Expertises:

  • Webdesign
  • Website bouw

Een volledige rebranding en een nieuwe website, dat is een mooie klus. En een extra uitdaging om ze gelijktijdig te lanceren!

De uitdaging

Het imago van De Ridder beter te laten aansluiten bij het segment waarin het bedrijf zich bevindt. De huidige identiteit komt net wat elementen te kort om De Ridder online en offline als sterk merk neer te kunnen zetten.

Daarnaast moet de website voor De Ridder makkelijk en eenvoudig te beheren zijn. De site heeft een custom-made machine module die ruim 200 machines beheert. Deze moet voor de boekers makkelijk te vinden zijn.

De oplossing

Om een krachtig herkenbare identiteit te creëren, worden er nieuwe elementen aan de huisstijl toegevoegd, zoals lettertypes en een aanvullende kleur.

De functionaliteit van de website wordt verbeterd. Met deze aanpassing vinden de bezoekers met een paar klikken de machine die ze zoeken en kan De Ridder de website beter beheren.

Het resultaat

Een nieuwe huisstijl waarin de identiteit van De Ridder behouden blijft. De betrouwbare no nonsense partij die kwaliteit en service als belangrijke waarden heeft. De professionele en moderne uitstraling bevalt goed in hun branche.

Ook de website heeft een metamorfose ondergaan. Waardoor De Ridder de website goed kan beheren en met een nieuwe menustructuur vind je heel makkelijk de machine die je zoekt. 

Een geheel vernieuwde website voor De Ridder

Over De Ridder

De Ridder levert hoogprecisie metaalverwerkende machines in de hele Benelux. Met 55 collega’s waarvan zelfs 25 technici hebben zij altijd een collega waarmee je kan sparren of om je te laten adviseren. In hun branche zijn zij er dan ook trots op dat zij het grootste servicemonteurnetwerk hebben.