Expertises:

  • Videoproductie
  • Script & concepting
  • Filmen & Editing

Ontdek de oprechte en geloofwaardige klanten video. Die een 360-gradenoverzicht toont van niet alleen kwaliteit en service, maar ook de ware emoties van de ervaring.

De uitdaging

Hoe overtuig je een prospect om met jouw bedrijf in zee te gaan? In een concurrerende markt kan het lastig zijn om te laten zien welke meerwaarde je levert. De Ridder blinkt uit in service en kwaliteit en laat dit graag zien!

Door middel van testimonials van het huidige klantenbestand van De Ridder krijgen potentiële klanten inzicht in de kwaliteit en service die het bedrijf levert.

De oplossing

Wij nemen geen genoegen met een stukje tekst en een foto, we gaan met het videoteam naar de klant toe. Wij leggen vast hoe de klant met de machines werkt, interviewen niet alleen de general manager, maar laten ook de monteur aan het woord en creëren op deze manier een 360 graden view van de klantervaring.

Het resultaat

Een oprechte video waar de ware emoties van de personen zichtbaar zijn. De kijker kan zich inleven, de boodschap komt oprecht en geloofwaardig over en het biedt een gedetailleerder inzicht in zowel de ervaring, als de producten en de service die geleverd zijn. 

 

 

Over De Ridder

De Ridder levert hoogprecisie metaalverwerkende machines in de hele Benelux. In al hun activiteiten, of het nou gaat om advisering, ondersteuning bij installatie, scholing of onderhoudswerkzaamheden, streven zij naar een hoge mate van kwaliteit. Met 55 collega’s waarvan zelfs 25 technici hebben zij altijd een collega waarmee je kan sparren of om je te laten adviseren. In hun branche zijn zij er dan ook trots op dat zij het grootste servicemonteurnetwerk hebben.