Expertises:

  • Videoconcept
  • Videoproductie
  • Montage

Monumentale panden verdienen bescherming. Hoe breng je die naar de moderne tijd om toch te gebruiken? Respace heeft de oplossing. Wij laten het zien.

De uitdaging

Respace is er voor elk pand met een buitenkant. Het ingenieuze, duurzame inbouwsysteem kan elk gebouw met een bestaande of nieuwe schil omtoveren tot een moderne woning of kantoor.

Ideaal dus voor monumentale panden die een tweede leven verdienen, zonder het bestaande karakter aan te tasten.

Dat verdient meer bekendheid, laat metmotion daar nu juist goed in zijn!

De oplossing

Wij creëren twee case video’s die de transformatie van een monumentaal pand goed laten zien. Een video over de Kabelfabriek in Delft en een over de Werkspoorfabriek in Utrecht. Toevallig ook de thuishaven van metmotion. In de video’s interviewen we een architect, projectontwikkelaar en projectleider zodat je deze bijzondere verhalen vanuit  verschillen invalshoeken beleefd.

Verder maken wij een reeks promotievideo’s om de diverse bouwfasen te laten zien en draaien we een eventvideo om reacties van het grote publiek te tonen.

Het resultaat

De videoreeks heeft Respace een grotere bekendheid gegeven. Hierdoor is de interesse toegenomen voor de oplossing die Respace biedt om bestaande (monumentale) panden te transformeren in moderne, duurzame kantoren.

Respace

Cases | Video | Met Respace van pand tot modern kantoor

Over Respace

‘Change the future past now’. Change. Dat is misschien wel de kern van de drive die Respace heeft. Respace is een changemaker, cross-thinker en challengers van de status quo. Alles draait om verandering van bouw- en denkwijze. Digitaler, duurzamer, sneller, slimmer. Maar ook voor verandering van ruimtes, die Respace met inbouwsystemen realiseert.