Expertises:

  • Concepting
  • Projectmanagement
  • Video editing
  • Express Delivery

Yanmar streeft ernaar om de mooie natuur (die we hebben) te behouden en zet daarom volledig in op elektrificatie. Op de BAUMA beurs in Duitsland introduceerde zij de elektrificatie van hun motoren en werd aan ons gevraagd om een beurs wall van 16×4 meter te maken met natuurgedreven videomateriaal. 

De uitdaging

Yanmar streeft ernaar om de mooie natuur (die we hebben) te behouden en zet daarom volledig in op elektrificatie. Op de BAUMA beurs in Duitsland wordt voor het eerst de elektrificatie van diverse motoren geïntroduceerd. In een ietwat surrealistische, natuurlijke omgeving.

De oplossing

Wij krijgen de vrijheid om de beurswand van 16×4 meter te vullen met natuur gedreven videomateriaal. Dit doen wij door een muzikaal verhaal neer te zetten dat op een moderne manier de natuurlijke omgeving laat zien.

Het resultaat

Prachtige natuurbeelden die samen verwerkt zijn tot een inspirerende video, getoond op een enorme beurswand van 16×4 meter. 

Over Yanmar

Yanmar is een bedrijf dat producten, diensten en technische oplossingen levert voor dieselmotoren en andere krachttoepassingen. Het bedrijf wil bijdragen aan een duurzame samenleving. Dit doen ze door technologieën, oplossingen en producten te leveren voor de voedselproductie en energieomzetting voor professionele en thuisomgevingen. Yanmar staat bekend om zijn zuinige en duurzame motor technologieën. Door het toevoegen van elektrische motoren draagt Yanmar bij aan een duurzame samenleving.