Expertises:

  • Concepting
  • Projectmanagement
  • Video editing
  • Express Delivery

Yanmar streeft ernaar om de mooie natuur (die we hebben) te behouden en zet daarom volledig in op elektrificatie. Op de BAUMA beurs in Duitsland introduceerde zij de elektrificatie van hun motoren en werd aan ons gevraagd om een beurs wall van 16×4 meter te maken met natuurgedreven videomateriaal. 

De uitdaging

Yanmar streeft ernaar om de mooie natuur (die we hebben) te behouden en zet daarom volledig in op elektrificatie. Op de stand werd daarom voor het eerst de elektrificatie van diverse motoren geïntroduceerd. De omgeving staat daarom volledig in het teken van trots op de natuur met een tint surrealisme. Dit omdat niemand de toekomst kan voorspellen.

De oplossing

Wij kregen de vrijheid om de beurs wall van 16×4 meter te vullen met natuur gedreven videomateriaal. Dit hebben we gedaan door een concept verhaal neer te zetten waarbij stockmuziek en -video een inspirerende en toch op een moderne manier de natuurlijke omgeving als decor konden tentoonstellen.

Het resultaat

Prachtige natuurbeelden die samen verwerkt zijn tot een video die op een beurswall van 16×4 meter getoond wordt op de BAUMA beurs in Duitsland

Over Yanmar

Yanmar is een bedrijf die producten, diensten en technische oplossingen levert met betrekking tot dieselmotoren en andere kracht toepassingen. Ze willen bijdragen aan een duurzame samenleving door verantwoorde technologieën, oplossingen en producten te leveren voor de voedselproductie en energieomzetting die op de voornaamste professionele en thuisomgevingen zijn afgestemd. Yanmar staat bekend om het hebben van de zuinigste en meest duurzame motor technologieën in de sector. Door het toevoegen van elektrische motoren dragen ze weer een stukje bij aan deze duurzame samenleving.