Expertises:

  • Conceptontwikkeling
  • Webdesign
  • Webbouw
  • Contentcreatie

De beste metaalverwerkende machines in de markt hebben, maar nu nog de naamsbekendheid ervoor creëren. Dat is wat we hier doen met kwalitatief hoogstaande landingspagina’s voorzien van de modernste technieken zoals on scroll animaties, autoplay videostarts in html5.

Bekijk de pagina vooral zelf op https://insights.tecnoteam.de/yasda-px30i/

 

De uitdaging

TECNO.team in Duitsland levert machineoplossingen van diverse merken. Het kwalitatief hoogste merk is het Japanse YASDA. De naamsbekendheid en merkervaring van YASDA is echter zeer laag in Duitsland vanwege de weinig marketingacties die zij uitvoeren. Aan ons de taak om de merkbeleving te verhogen en die gelijk te stellen aan de kwaliteit van het product zelf.

De oplossing

We hebben zeer visuele highend landingspagina’s gemaakt van de machines, met daarop diverse content die het merk omschrijft en dieper ingaat op speciale merkvoordelen. De sites nemen je visueel en inhoudelijk helemaal mee vanwege de on scroll animaties.

We hebben alle content op de site ook ontwikkeld, van design tot aan de videos. De pagina’s worden gepromoot op Google via search en display ads om meer traffic te genereren.

Het resultaat

Landingpagina’s die aansluiten bij de perfecte merkbeleving van YASDA en TECNO.team en een grotere naamsbekendheid creëert.

Over TECNO.team

TECNO.team : “As competent specialists with decades of experience in high-precision finishing, we know what is important to turn new challenges into success. We attach great importance to fully supporting our customers before, during and after the purchase with all this experience. This is how we ensure that your new machines and technologies lead to the best results and maximum success in the shortest possible time.”