Expertises:

  • Webdesign
  • Website bouwen

Een volledig nieuwe website om de lekkerste Red Band producten te promoten.

De uitdaging

Red Band benadert metmotion om een nieuwe website te maken. Deze website moet de perfecte etalage zijn voor een reeks heerlijke nieuwe snoepjes.

De oplossing

Wij bouwen een website waar de snoepjes van Red Band centraal staan. Omdat alles draait om de heerlijkheden die snoepwapenfabrikant  verkoopt creëren we een speciale productenpagina.

Het resultaat

Een strakke, nieuwe website die leunt op de visuele kracht van de Red Band producten. Geen overbodige informatie maar visuals van heerlijke snoepjes. Bezoekers kunnen via de productenpagina informatie krijgen over ieder snoepje en zien waar die te koop zijn.

Red Band

Een volledig nieuwe website met het beste wat Red Band te bieden heeft. De perfecte etalage voor het nieuwe assortiment.

Over Red Band

Red Band, dat in 1928 is ontstaan, viert al bijna het 100 jarige jubileum. Wat de snoepwapenfabrikant maakt is inherent verbonden aan pret. Dit komt niet alleen tot uiting in de slogan: ‘Red Band als je voor pret bent’, maar ook in de visie, waarin het belang van onbezorgd genieten dubbel wordt onderstreept. Red Band zorgt met hun snoepjes niet alleen voor de kleine genietmomentjes in het dagelijkse leven, maar brengt dit ook tot uiting door maatschappelijke initiatieven te ondersteunen. Red Band is er namelijk van overtuigd dat je met pret én een positieve houding in de maatschappij meer voor elkaar krijgt!