Expertises:

  • Webdesign
  • Website bouw

Een volledig nieuwe rebranding en een nieuwe website, en die zoveel mogelijk gelijktijdig lanceren voor een klant is altijd uitdagend.

De uitdaging

Sportlife lanceert een nieuwe huisstijl en een nieuw product: Sportlife Mints. De campagne bestaat uit verschillende onderdelen, dus eigenlijk gewoon een nieuwe site.

De oplossing

De site heeft een custom made machinemodule die ruim 200 machines beheerd. Voor de bezoeker dienen ze snel en eenvoudig met een paar klikken bij de juiste machine te zijn. Voor de klant dienen de machines eenvoudig te beheren te zijn, of nieuwe toe te voegen.

De site is met een eigen maatwerk thema gebouwd zodat hij zeer licht, snel, stabiel en veilig is.

Het resultaat

Een compleet vernieuwde website, die past bij de uitstraling van de nieuwe producten.

De website past binnen deze zeitgeist, waarin de consument graag wil weten wat ingrediënten van producten zijn en of merken ecologisch zijn ingesteld.

 

 

Een geheel vernieuwde website voor Sportlife

Over Ridder

De Ridder levert hoogprecisie metaalverwerkende machines in de hele Benelux. Met 55 collega’s waarvan zelfs 25 technici hebben zij altijd een collega waarmee je kan sparren of om je te laten adviseren. In hun branche zijn zij er dan ook trots op dat zij het grootste servicemonteurnetwerk hebben.