Expertises:

  • Concepting
  • Videoproductie

Vanwege het 15-jarig bestaan van Buckaroo, realiseerden wij een videoreeks als onderdeel van hun campagne. Nu al een succes, met tot wel 75.000 weergaven op LinkedIn!

De uitdaging

Buckaroo bestaat 15 jaar! Ze willen het jubileum graag prominent vieren met een langdurige campagne. De campagne moet bestaan uit toffe video’s, die de komende twee jaar ingezet gaan worden. Verder willen ze gebruik maken van eigen mensen, kennis en klanten en geen gebruik maken van acteurs. 100% Buckaroo, dus!

Doel van de campagne? Zorgen voor groei in naamsbekendheid en conversies.

De oplossing

“Hoe kunnen we kennis delen met de klanten, op een leuke, betaalbare manier?”, was de hoofdvraag in de briefing. Dat hebben we in twee video formats vertaald:

Expertvideo’s

  • Medewerkers van Buckaroo met diverse specialismen delen hun kennis, tips & tricks.
  • Ondersteund met animaties en graphics
  • Setting: professionele studio

Klantvideo’s

  • Klantverhalen met tips over hun betaalprocessen, voor vergelijkbare doelgroepen
  • Ondersteund met animaties en graphics
  • Setting: bij ons op kantoor in de Werkspoorfabriek of bij de klant op locatie

 

Het resultaat

De reeks video’s zijn op de speciale Buckaroo 15 jaar landingspagina gepubliceerd. Daarnaast zijn de video’s erg succesvol op LinkedIn. Afhankelijk van hoelang de video’s online staan, variëren de weergaven tussen de 1.000 en 75.000 weergaven.

 

Verdeeld over 15 weken, verschenen er informatieve video's met tips & tricks

Insights

Voordelen van filmen op locatie

Filmen op een locatie met veel daglicht maakt het mogelijk om met natuurlijk licht te werken. Ook zijn bewegende beelden mogelijk, omdat er meer ruimte is. Ideaal voor klantvideo’s.

Voordelen van filmen in de studio

In onze professionele studio zijn we nooit afhankelijk van het weer als het gaat om licht. Met de studiolampen zijn de lichtomstandigheden altijd zelf te regelen. Voor de expertvideo’s is er gebruik gemaakt van een autocue, zodat het verhaal helder en zonder veel spanning gepresenteerd wordt.

Over Buckaroo

Buckaroo is een strategisch betaalpartner voor meer dan 5.000 organisaties en bedrijven in Nederland, waaronder corporates, goede doelen en webwinkels.