Expertises:

  • Livestreaming
  • Eventorganisatie
  • Webinarstudio

Voor de gemeente Stichtse Vecht hebben we een webinar verzorgd om collega’s binnen de gemeente te voorzien van informatie over het schrijven van goede bestuurlijke stukken.

De uitdaging

De gemeente is met een project bezig om collega’s te trainen om goede bestuurlijke stukken te laten schrijven. In dit webinar wilden ze samen de waarde van goede bestuurlijke stukken verkennen. Er is ingegaan op de belangrijkste verbeteringen in het schrijven van deze stukken, inzicht gegeven in het proces binnen Stichtse Vecht en samen concrete stappen formuleren om te verbeteren.

De oplossing

Een webinar met veel interactie zoals chats, een quiz om iets te winnen en uiteraard ook polls.

Het webinar duurde 60 minuten. Er waren 5 mensen aan tafel zoals een presentator en tafelgast. Er is een presentatie gegeven en behind the scenes zaten er 3 moderators om alle vragen van dekijkers te verbinden met de zaal.

Het resultaat

Een zeer geslaagd event wat smaakt naar meer, was een uitspraak van de klant. Een erg leuke samenwerking en meer dan 200 kijkers.

Over Gemeente Stichtse Vecht

Stichtse Vecht is een gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht. De gemeente is op 1 januari 2011 ontstaan door samenvoeging van de gemeenten Breukelen, Loenen en Maarssen. Stichtse Vecht heeft 65.755 inwoners op 31 januari 2023 (bron: CBS). Het gemeentehuis staat in Maarssen.