Expertises:

  • Livestreaming
  • Eventorganisatie
  • Webinarstudio

Voor Blik Op Werk hebben we een webinar verzorgd om iedereen binnen Nederland te voorzien van informatie over het werkvermogen van 2022.

De uitdaging

Blik Op Werk heeft ons gevraagd om een professionele  webinar te organiseren, met ondersteuning van de techniek en productie.

Het webinar gaat over het werkvermogen, en daarbij de huidige trends & ontwikkeling die besproken worden door twee experts. Met als doel de licentienemers te informeren en  inspireren.

De oplossing

Een webinar is de perfecte manier voor interactie tussen de sprekers en de kijkers. Met een live chat, een presentatie en informele gesprekken. Zo kunnen zij hun informatie op een persoonlijke manier delen.

Het webinar duurde ongeveer 60 minuten. Er waren twee sprekers en een presentator. Behind the scenes zat ook een moderator om alle vragen van het publiek te verbinden met de sprekers in zaal.

Het resultaat

Het was een geslaagde webinar, met vragen van uit de kijkers. Informatieve gesprekken en een duidelijke presentatie. Een goede samenwerking en fijne sfeer.

 

De video is op het Youtube kanaal van Blik Op Werk gezet en heeft meer dan 200 views

 

Over Gemeente Stichtse Vecht

Blik Op Werk ondersteunen dienstverleners die zich richten op inburgering, arbeid, werkvermogen en loonwaarde. Blik Op Werk wil een toonaangevend kwaliteitsinstituut zijn dat keurt, signaleert en adviseert op het gebied van duurzame participatie. Een inclusieve samenleving waarin iedereen deelneemt, daar geloven zij in.