Expertises:

  • Script & concepting
  • Filmen & Editing

Tientallen campers met daarin breed lachende kinderen baanden zich een weg langs de wilde dieren in Safaripark Beekse Bergen. NKC organiseerde samen met Stichting Reis met je hart Kids & Campersafari. Zo’n honderd camperaars bezorgden belangeloos kinderen uit minima-gezinnen de dag van hun leven.

De uitdaging

Als grootste camperclub van Europa organiseert als NKC evenementen met positieve impact. Zoals de Kids & Campersafari in Beekse Bergen op 16 september 2023. Of metmotion een aftermovie kan maken van deze coole dag? Zeker, maar voor zo’n hartverwarmend event gaan we altijd een stapje verder.

De oplossing

We kiezen voor een portretdocumentaire van een camperaar en kind die samen deze mooie dag beleven op weg naar en in het Safaripark. Door een koppel te volgen, wordt deze aftermovie veel persoonlijker. Uiteraard komen naast de 2 hoofdpersonen ook de organisatoren aan het woord, die terecht concluderen dat het een ontroerende ervaring was.

“Ik wist niet dat de campercommunity zo fantastisch was. De gezinnen voor wie dit bedoeld was hebben enorm genoten.”

Het resultaat

Een warme video waar je waterige ogen van krijgt: wat zijn er toch lieve mensen die belangeloos tientallen kinderen de dag van hun leven bezorgen…

De cijfers? Meer dan 1.3k views op Youtube!

Over NKC

De NKC is de grootste camperclub van Europa. De NKC biedt het inspiratie- en expert platform voor alle camperaars in Nederland én Europa.