Expertises:

  • Video scripting
  • Videoproductie
  • Videomontage
  • Interviews

Het karakter van Plein.nl verdwijnt achter het grote warenhuis met het enorme assortiment. Om hun klanten én potentiële werknemers een beter zicht te geven op de menselijke kant van de organisatie, brachten wij het bedrijf met alle aspecten in beeld.

 

 

De uitdaging

Met meer dan 50.000 producten in het assortiment en 25.000 producten op voorraad is Plein.nl de grootste e-tailer binnen de persoonlijke verzorgingsbranche. Maar Plein.nl is meer dan een warenhuis met producten, er werkt namelijk een jong en ambitieus team van meer dan 60 personen die iedere dag hard aan de weg timmeren. Plein.nl wil graag deze persoonlijke kant aan hun klanten laten zien. 

 

 

De oplossing

Er zijn meerdere manieren om de cultuur van een bedrijf te laten zien. Om dit persoonlijk te maken en de cultuur goed in beeld te brengen, hielpen wij met het blootleggen van het dna van Plein. Vervolgens konden we een allesomvattende bedrijfsvideo maken. 

We hadden al opnames gemaakt in het magazijn en hoofdkantoor van Plein.nl. Dit beeldmateriaal hebben we uitbreid om een complete bedrijfsvideo voor Plein.nl te maken.

Daarmee hebben we een hermontage gemaakt voor een wervingsvideo. Zonder dat we een extra draaidag moesten inplannen, hebben we efficiënt en kostenbesparend extra video content kunnen aanleveren.

Het resultaat

Twee wervelende video’s voor Plein.nl. Een bedrijfsvideo en een breed inzetbare ‘werken bij’-video. In deze video zie je meerdere perspectieven van het bedrijf. Met een drone door het magazijn, het kantoor, beelden van het team, interviews met de CFO, de managers van verschillende functies en de werkomgeving.

Hier wordt een mooi beeld geschetst van de cultuur bij plein.nl van wie ze zijn en wat er achter de schermen gebeurt. Daarnaast hebben we door efficiënt te werken met 1 shoot content kunnen aanleveren voor diverse doeleinden.

Over Plein.nl

Plein.nl is de grootste e-tailer binnen de persoonlijke verzorgingsbranche met een compleet en voordelig aanbod A-merken en niche merken verzorgingsproducten. Vanuit Maarssen wordt er door een jong en ambitieus team van meer dan 60 personen hard aan de weg getimmerd om te blijven groeien.